Libnet.ro
UNICEF

13:00

Joseph Blatter, dupa alegerea sa pentru un al cincilea mandat la conducerea FIFA: Trebuie sa readucem FIFA acolo unde ii este locul

B1 B1,
Joseph Blatter, dupa alegerea sa pentru un al cincilea mandat la conducerea FIFA: Trebuie sa readucem FIFA acolo unde ii este locul

Joseph Blatter, a declarat, vineri, dupa ce a fost ales pentru un al cincilea mandat la conducerea FIFA ca trebuie sa readuca forul fotbalistic mondial acolo unde ii este locul, informeaza The Guardian. Trebuie. continuă pe B1

Joseph Blatter a castigat al cincilea mandat la sefia FIFA, in plin scandal de coruptie

Joseph Blatter a castigat al cincilea mandat la sefia FIFA, dupa ce Printul iordanian Alin bin Al Hussein s-a retras, transmite Mediafax. La primul tur de scrutin, Blatter a obtinut 133 de votui, iar Printul.

Joseph Blatter, dupa ce a castigat cel de al cincilea mandat: Trebuie sa readucem FIFA acolo unde ii este locul

Joseph Blatter, presedintele reales al FIFA, a declarat, vineri, ca trebuie sa readuca forul fotbalistic mondial acolo unde ii este locul si a promis ca va lasa predecesorului sau o institutie mai puternica. Joseph Blatter, in varsta de 79 de ani, se afla la conducerea FIFA din 1998.

Blatter, al cincilea mandat la conducerea FIFA

Update: Sepp Blatter a fost reales presedinte al FIFA, pentru al cincilea mandat consecutiv, dupa ce adversarul sau, Ali bin Al-Hussein a renuntat inaintea turului al doilea de scrutin. Stire.

Reactii alegeri FIFA: Ce spune printul Ali, dupa retragere. Primul mesaj al lui Blatter, la inceputul celui de-al cincilea mandat

Printul Ali al Iordaniei si Joseph Blatter au tinut, pe rand, cate un discurs la finalul alegerilor pentru presedintia FIFA, care au avut loc vineri seara, la Zurich si in cadrul carora Blatter a fost reconfirmat in functie.

Joseph Blatter, eternul presedinte al FIFA, la al cincilea mandat. Printul Ali s-a retras din cursa, dupa ce a obtinut doar 73 de voturi in primul tur de scrutin

Joseph Blatter a castigat, vineri, la Zurich, un al cincilea mandat la presedintia FIFA, dupa ce, in urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul sau, Printul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursa.

Joseph Blatter a fost reales presedinte al FIFA, dupa retragerea printului Ali

ACTUALIZARE 20:45 Presedintele in exercitiu Joseph Blatter a castigat, vineri, la Zurich, un al cincilea mandat la presedintia FIFA, dupa ce, in urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul sau, Printul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursa. * Federatia Palestiniana a retras cererea de suspendare a Israelului * Amenintare cu bomba la Congresul FIFA de la Zurich * Doi manifestanti pro-palestinieni evacuati de la Congres.

Joseph Blatter obtine un nou mandat in fruntea FIFA

Elvetianul Joseph Blatter a castigat, vineri, cursa electorala pentru un nou fotoliu de presedinte al FIFA si aceasta dupa ce printul iordanian Ali s-a retras din competitie.

Joseph Blatter: Este un moment dificil pentru fotbal, fani si organizatia noastra

Presedintele in exercitiu al FIFA, Joseph Blatter, a declarat, miercuri, dupa ce sapte oficiali ai forului mondial au fost retinuti de Ministerul elvetian de Justitie, ca este un moment dificil pentru fotbal,.

BOMBA la FIFA: Joseph Blatter, reconfirmat in functia de presedinte. Printul Ali s-a retras!

Joseph Blatter, 79 ani, a fost reconfirmat in functia de presedinte al FIFA, dupa ce contracandidatul sau, printul iordanian Ali bin Al Hussein, 39 ani, s-a retras din cursa chiar inaintea turului al doilea.

Vicepresedintele FIFA David Gill a anuntat ca va demisiona daca Joseph Blatter ramane in functie

David Gill a anuntat ca va renunta la functia de vicepresedinte FIFA, in cazul in care Joseph Blatter va fi reales in functia sa sefia forului international, informeaza agentia Reuters, citata de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )