Libnet.ro
UNICEF

13:45

Blatter, al cincilea mandat la conducerea FIFA

Antena3 Antena3,
Blatter, al cincilea mandat la conducerea FIFA

Update: Sepp Blatter a fost reales presedinte al FIFA, pentru al cincilea mandat consecutiv, dupa ce adversarul sau, Ali bin Al-Hussein a renuntat inaintea turului al doilea de scrutin. Stire. continuă pe Antena3

Joseph Blatter, dupa alegerea sa pentru un al cincilea mandat la conducerea FIFA: Trebuie sa readucem FIFA acolo unde ii este locul

Joseph Blatter, a declarat, vineri, dupa ce a fost ales pentru un al cincilea mandat la conducerea FIFA ca trebuie sa readuca forul fotbalistic mondial acolo unde ii este locul, informeaza The Guardian. Trebuie.

Joseph Blatter a castigat al cincilea mandat la sefia FIFA, in plin scandal de coruptie

Joseph Blatter a castigat al cincilea mandat la sefia FIFA, dupa ce Printul iordanian Alin bin Al Hussein s-a retras, transmite Mediafax. La primul tur de scrutin, Blatter a obtinut 133 de votui, iar Printul.

Joseph Blatter, dupa ce a castigat cel de al cincilea mandat: Trebuie sa readucem FIFA acolo unde ii este locul

Joseph Blatter, presedintele reales al FIFA, a declarat, vineri, ca trebuie sa readuca forul fotbalistic mondial acolo unde ii este locul si a promis ca va lasa predecesorului sau o institutie mai puternica. Joseph Blatter, in varsta de 79 de ani, se afla la conducerea FIFA din 1998.

FIFA a avut doar 8 presedinti in 111 ani de existenta. Sepp Blatter este al treilea in topul longevitatii. Cum a reusit elvetianul sa ajunga la al cincilea mandat

Federatia Internationala de Fotbal Asociatie a fost infiintata in 1904, iar de atunci si pana in prezent a fost condusa de numai opt oameni, ultimul dintre ei fiind elvetianul Sepp Blatter. Cinci dintre fostii presedinti au murit in timpul mandatului. Blatter, care are 79 de ani in prezent, ar urma sa mai stea inca patru ani la carma FIFA.

Platini, despre realegerea lui Blatter: Schimbarea este cruciala

Michel Platini, presedintele UEFA, a declarat, vineri, dupa ce Sepp Blatter a fost ales pentru un al cincilea mandat la conducerea FIFA, ca o schimbare la nivelul forului fotbalistic mondial este cruciala.

Vladimir Putin acuza SUA ca incearca sa impiedice realegerea lui Sepp Blatter la conducerea FIFA

Scandalul de coruptie in care este implicata FIFA a starnit reactii dure din partea presedintelui Rusiei. Putin acuza SUA ca se amesteca in treburile interne ale altor state, facand referire la decizia.

Reactii alegeri FIFA: Ce spune printul Ali, dupa retragere. Primul mesaj al lui Blatter, la inceputul celui de-al cincilea mandat

Printul Ali al Iordaniei si Joseph Blatter au tinut, pe rand, cate un discurs la finalul alegerilor pentru presedintia FIFA, care au avut loc vineri seara, la Zurich si in cadrul carora Blatter a fost reconfirmat in functie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )