Libnet.ro
UNICEF

01:06

Jucatorii lui Manchester City au cele mai mari salarii din sport. Cum arata topul celor mai bine platiti sportivi din lume

Adevărul Adevărul,
Jucatorii lui Manchester City au cele mai mari salarii din sport. Cum arata topul celor mai bine platiti sportivi din lume

Intr-un clasament al echipelor cu cei mai bine platiti sportivi, jucatorii lui Manchester City se situeaza pe prima pozitie, avand cele mai mare salarii din sportul mondial. continuă pe Adevărul

Pantilimon in echipa cu cele mai mari salarii din sportul mondial

Chiar daca este mai mult rezerva la Manchester City, Costel Pantilimion nu se poate plange din moment ce se afla in echipa care asigura cele mai mari salarii din sport.

Pugilistul american Floyd Mayweather este sportivul cu cele mai mari incasari in anul 2013

Americanul Floyd Mayweather este sportivul cu cele mai mari incasari inregistrate anul trecut, scrie ESPN. Pugilistul a obtinut in 2013 suma de 73,5 milioane de dolari, fiind remunerat cu 32 de milioane de dolari.

Cele mai mari banci din Europa au dat afara 80.000 de angajati

Cele mai mari 30 de banci din Europa, in functie de capitalizare, au renuntat anul trecut la 80. 000 de angajati, adica 3,5% din total, iar o revenire a numarului de locuri de munca la nivelul anterior crizei pare putin probabila, in pofida recuperarii.

Valoarea tranzactiilor imobiliare a depasit in primul trimestru nivelul din intreg anul trecut. Cele mai mari transferuri: Upground si Innovations

Valoarea tranzactiilor cu proiecte imobiliare din Romania a crescut spectaculos in primul trimestru, la 303 milioane de euro, depasind nivelul din intreg anul trecut, piata locala plasandu-se pe pozitia a treia in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia si Rusia.

Liber la nudism in centrul unuia dintre cele mai mari orase ale lumii

Tara ai carei locuitori si-au declarat pasiunea pentru nudism vine in ajutorul acestora si le ofera, in mijlocul orasului, spatii special amenajate pentru cei care vor sa ramana in costumul lui Adam, sau al Evei, intr-o zi cu soare.

FOTO Cursa contracronometru: fetita care spera sa i se indeplineasca cele mai mari dorinte pana nu va fi prea tarziu

Molly Bent are sase ani si este constienta de faptul ca afectiunea genetica de care sufera ii va rapi destul de devreme sansa de a se bucura de viata. Nu se stie cu exactitate cand se va intampla, dar medicii i-au oferit doar cativa ani pana cand isi va pierde vederea.

Liverpool - Manchester City 3-2/ Cormoranii, favoriti pentru a castiga titlul de campioana

Liverpool a castigat dramatic derbiul cu Manchester City, scor 3-2, rezultat in urma caruia a devenit principala favorita la castigarea titlului de campioana din Premier League daca va castiga toate partidele, Liverpool va fi sigura de prima pozitie).

VIDEO Liverpool - Manchester City 3-2/ Cormoranii, favoriti pentru a castiga titlul de campioana

Liverpool a castigat dramatic derbiul cu Manchester City, scor 3-2, rezultat in urma caruia a devenit principala favorita la castigarea titlului de campioana din Premier League daca va castiga toate partidele, Liverpool va fi sigura de prima pozitie).

Orasele-fantoma: Drama comunelor transformate in orase: impozite si taxe mai mari, dar oportunitati de investitii mai mici

Primarul orasului valcean Ocnele Mari vrea sa readuca urbea la stadiul de comuna, urmand sa propuna locuitorilor un referendum pentru retrogradare. Primarul e nemultumit ca nu primeste bani de la Guvern pentru asfaltare si spune ca daca daca orasul ar redeveni comuna, taxele si impozitele locale ar scadea si ar putea accesa mai multe fonduri europene. Si primarul din orasul Livada Satu-Mare) vrea sa readuca orasul la stadiul de comuna. Orasul a capatat acest statut in 2006, insa locuitorii nu au avut niciun beneficiu, sustine edilul, din contra, impozitele pe case si terenuri s-au dublat si nu au putut accesa fonduri europene. Aceste cereri de retrogradare vin dupa ce in ultimii zece ani 175 de sate au devenit comune si 43 de comune au devenit orase. Pe langa aspectul legat de madria locala, singurii care au avut de castigat au fost primarii si consilierii locali care au primit salarii si indemnizatii mai mari si au putut angaja mai multi oameni la primarie.

Urias ca fotbalist, spectaculos ca scriitor: autobiografia lui Pirlo se anunta a fi un best-seller. Cele mai tari pasaje

Ajuns la 34 de ani, unul dintre cei mai mari mijlocasi din istoria sportului-rege, a povestit in cartea sa, Gandesc, deci joc, despre cele mai importante momente din cariera sa si a dezvaluit, in premiera, de ce a vrut sa-si ia adio de la fotbal, la doar 26 de ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )