Libnet.ro
UNICEF

01:06

Valoarea tranzactiilor imobiliare a depasit in primul trimestru nivelul din intreg anul trecut. Cele mai mari transferuri: Upground si Innovations

Adevărul Adevărul,
Valoarea tranzactiilor imobiliare a depasit in primul trimestru nivelul din intreg anul trecut. Cele mai mari transferuri: Upground si Innovations

Valoarea tranzactiilor cu proiecte imobiliare din Romania a crescut spectaculos in primul trimestru, la 303 milioane de euro, depasind nivelul din intreg anul trecut, piata locala plasandu-se pe pozitia a treia in Europa Centrala si de Est, dupa Polonia si Rusia. continuă pe Adevărul

Preinchirierile de birouri au ajuns la 30% din piata dupa primul trimestru

Volumul tranzactiilor de preinchiriere cu spatii de birouri in Bucuresti a crescut spectaculos in primul trimestru fata de aceeasi perioada din 2013, reprezentand peste 30% din suprafata inchiriata in intervalul analizat, evolutie care indica o.

China a anuntat ce CRESTERE ECONOMICA a avut in primul trimestru. E mai MULT decat se asteptau analistii

Economia Chinei a crescut cu 7,4% in primul trimestru fata de perioada corespunzatoare a anului trecut, cel mai moderat ritm de crestere economica din ultimul an si jumatate. Evolutia a depasit asteptarile.

Energia s-a ieftinit cu aproape 7% in primul trimestru

Pretul mediu al energiei electrice tranzactionate in primul trimestru pe piata spot PZU a fost de 144,62 de lei/MWh, cu 6,8% mai mic decat media primelor trei luni ale anului trecut 155,33 de lei/MWh).

Economia Romaniei ar putea depasi in acest an nivelul din 2008

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008, sustinut de o revenire a cererii interne, in timp ce principalele riscuri ar fi eventuala deteriorare a increderii consumatorilor si o productie agricola sub asteptari, estimeaza analistii Erste.

Erste: Economia Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008, sustinut de o revenire a cererii interne, estimeaza analistii Erste. Principalele riscuri ar fi eventuala d.

Erste: Economia Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008, sustinut de o revenire a cererii interne, in timp ce principalele riscuri ar fi eventuala deteriorare a.

Companiile au scos 2,35 miliarde euro din depozite in primul trimestru

Valoarea depozitelor deschise la bancile din tara noastra au coborat cu zece miliarde lei 2,24 miliarde euro), in primele trei luni ale acestui an, fata de sfarsitul anului trecut, pana la 305 miliarde lei, pe fondul diminuarii depozitelor companiilor cu 10,5 miliarde lei 2,35 miliarde euro), potrivit datelor publicate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar FGDB).

Cum a mers piata auto in primul trimestru si ce masini au pus romanii la vanzare pe internet

Piata masinilor noi a inceput anul in crestere, dar nu concludenta, in timp ce la masinile second-hand din import a fost o scadere, iar la reinmatriculari, un avans timid. Evolutia pietei va depinde enorm de succesul programului Rabla, dar si de modificarile ce ar putea fi facute timbrului de mediu. Autovit. ro, parte a grupului Naspers, a realizat o analiza comparativa a primului trimestru din 2014 in raport cu perioada similara a anului trecut, scotand in evidenta si ce masini au pus romanii la vanzare pe internet, fie ele de volum, exotice sau de epoca.

Piata auto a inregistrat cea mai mare crestere din 2007 pana in prezent

Vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale noi pe piata romaneasca s-au cifrat la 18. 941 unitati in primul trimestru din 2014, in crestere cu 21,7% fata de perioada similara a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere inregistrata din 2007 si pana in prezent, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )