Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judecatorul CCR Lazaroiu: Stiu sigur ca am fost interceptat

Antena3 Antena3,
Judecatorul CCR Lazaroiu: Stiu sigur ca am fost interceptat

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a fost intrebat, duminica, in Editia speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, daca nu ii este teama ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea sa-i fabrice un. continuă pe Antena3

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu iese la RAMPA:Am fost interceptat! Ma uitam in fiecare dimineata ca sa vad mascatii

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a facut o serie de marturisiri care zguduie justitia din Romania! Acesta a declarat ca a fost interceptat, fiind informat inainte despre aceasta actiunet, fara sa spuna cine.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu acuza presiuni din partea Presedintiei. Palatul Cotroceni: A fost o discutie teoretica

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, despre care presa a scris ca are un mandat invalid la Curtea Constitutionala, a declarat ca se incearca crearea unei stari de presiune din partea Palatului Cotroceni. in replica, Administratia Prezidentiala a catalogat discutia purtata de consilierul juridic al presedintelui Iohannis, Simina Tanasescu, cu judecatorul Petre Lazaroiu drept una pur teoretica.

Marturisirea-soc pe care i-a facut-o lui Mihai Gadea judecatorul CCR Petre Lazaroiu

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a marturisit, duminica, in Editia speciala moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea ca nu a votat niciodata PSD si ca la alegerile prezidentiale optiunea sa a fost Klaus.

Judecatorul CCR Petre Larazoiu isi nuanteaza pozitia, dupa reactie FULGER de la COTROCENI

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu isi nuanteaza declaratiile in legatura cu presupusul scandal legat de presiunile la adresa sa venite dinspre Cotroceni. Acesta a precizat ca s-a intalnit cu unul dintre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )