Libnet.ro
UNICEF

23:45

Judetele cu cele mai multe persoane infectate. Capitala a bifat un nou record negativ

Adevărul Adevărul,
Judetele cu cele mai multe persoane infectate. Capitala a bifat un nou record negativ

Bucurestiul continua sa comunice un numar record de infectari zilnice cu SARS-CoV-2, fiind pe primul loc la numarul de noi cazuri de COVID-19, cu 564 de cazuri. continuă pe Adevărul

Coronavirus: Germania a raportat, miercuri, cele mai multe cazuri noi zilnice de Covid-19 din aprilie pana azi

Autoritatile germaneau confirmat miercuri, 07 octombrie, un numar record de 2. 828 de cazuri noi de Covid-19, acesta fiindcel mai ridicat numar inregistrat de la debutul crizei epidemicesi p.

Municipiul Bucuresti trece de 20.000 de cazuri de infectie cu SARS-CoV-2.Care sunt judetele care au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Bucurestiul a depasit pragul psihologic de 20. 000 de infectari cu SARS-CoV-2 de la inceputul pandemiei, fiind si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Iasi este pe locul II, iar Alba, pe locul III.

Restrictii in Ilfov. Ce localitati din jurul Capitalei au cele mai multe cazuri de Covid

Prefectul judetului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, a anuntat ca in 13 localitati din acest judet se v.

EXCLUSIV Bilantul primelor 8 luni de COVID-19 in Romania: in ce judete s-au inregistrat cele mai multe infectari. Imunolog: in nicio tara nu exista aceasta crestere constanta. Probleme cu personalul la Suceava

8 luni de zile au trecut de la primul caz de COVID-19 confirmat in Romania, in data de 27 februarie 2020. Din acel moment, numarul de infectari a inceput sa creasca treptat, iar acumse apropie vertiginos de.

HARTA. Cod galben de ploi torentiale, pentru mai multe judete si Capitala

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 11 judete din centr.

Cat de mult respecta firmele de asigurari drepturile consumatorilor: Euroins si City Insurance au cele mai mari nereguli in plata dosarelor de dauna

Euroins este societatea de asigurare cu cele mai mari disfunctionalitati in activitatea de instrumentare si lichidare a dosarelor de dauna, urmata la o distanta semnificativa de City Insurance, arata o analiza a Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) privind conduita firmelor de asigurari. ASF a analizat doar firmele de asigurari care au primit cele mai multe reclamatii de la asigurati, fiind luate in calcul 17. 745 de petitii.

Nou record COVID-19: 3.517 persoane infectate si 59 de decese in ultimele 24 de ore

Un nou record negativ de COVID-19. Pana astazi, 10 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 152. 403 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 628 de pacienti au fost declarati vindecati, potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategica.

Alerta meteo ANM. Vin furtunile in toata tara: cod portocaliu in mai multe judete

Furtunile si ploile torentiale din ultimele zile au facut ravagii in aproape toate judetele din Romania. Cod galben si portocaliu de vreme rea pana vineri. Alerta meteo ANM. Cod portocaliu in mai multe judete in mai multe judete din Moldova, ploile si furtunile au facut ravagii. Din cauza cantitatilor mari de apa cazute intr-un timp .

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. in mai multe judete se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, iar masca devine obligatorie in zona scolilor. in Suceava, la slujbele religioase de la bisericile din judet vor putea participa doar localnicii. Noi restrictii in Capitala: Se inchid barurile, cluburile, discotecile, salile de jocuri de noroc. Masca, obligatorie in jurul scolilor pe o raza de 50 de metri Restrictii si in 13 localitati din jurul Capitalei: Se inchid restaurantele, cafenelele, cluburile.

Sefa DSP Bistrita-Nasaud: Sunt foarte multe persoane care nu declara corect ce s-a intamplat. Aflam intamplator ca au fost la petreceri

Foarte multe persoane nu spun, la anchetele epidemiologice, cu cine au intrat in contact si nu recunosc ca au fost la petreceri, de exemplu, iar epidemiologii afla intamplator, astfel ca nu pot fi identificate si izolate la timp focarele, a declarat pentru Timp Online directorul DSP Bistrita-Nasud, dr. Anca Andritoiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )