Libnet.ro
UNICEF

05:45

in judetul Botosani sunt cele mai mici salarii din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in judetul Botosani sunt cele mai mici salarii din tara

Angajatii din judetul Botosani au avut in luna iulie cel mai mic salariu mediu din tara, doar 1. 037 lei pe luna, transmite Institutul National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

Fotbalistii cu cele mai mari salarii - Cristiano Ronaldo, doar pe locul 10

Marca a publicat un clasament al jucatorilor cu cele mai mari salarii, primul in aceasta ierarhie fiind Samuel Eto'o Anzhi - 20 de milioane de euro pe stagiune). Camerunezul este urmat de Ibrahimovic PSG - 14,5 milioane de euro) si de Rooney 13,8 milioane de euro). In mod surprinzator, Cristiano Ronaldo se afla doar pe locul 10 un salariu anual de 10 milioane de euro).

Irak: exporturile de petrol au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 30 de ani

Irakul a exportat în luna august 2,565 milioane barili de petrol pe zi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei decenii, a anunţat sâmbătă preşedintele State Oil Marketing Organisation SOMO), Falah al-Amiri, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Cristiano Ronaldo, pe locul 10 in clasamentul celor mai bogati fotbalisti din lume

Cristiano Ronaldo nu se afla pe podiumul celor mai bogati fotbalisti din lume, anunta cotidianul Marca. Ziarul spaniol a dat publicitatii clasamentul jucatorilor cu cele mai mari salarii, iar portughezul.

MedLife il aduce la Bucuresti pe dr. Michel Odent, unul dintre cei mai reputati obstetricieni din lume, care va vorbi despre cum se poate naste cat mai putin traumatizant si care sunt consecintele tipului de nastere ales pentru mama si copil

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania il aduce la Bucuresti pe unul dintre cei mai renumiti doctori obstetricieni din lume. Doctorul francez Michel Odent, va sustine o conferinta si trei zile de workshop, in perioada 28 septembrie 1 octombrie 2012. Cel care a raspandit ideile sale pe toate cele cinci continente, a marcat profund domeniul nasterii si a fost cel care a discutat prima oara despre nasterea in apa si saloane de tip rooming-in pentru mama si bebelus, concepte implementate apoi in unitatile de nastere din intreaga lume.

Piata de Energie Regenerabila din Romania, dupa noua lege: 5 lectii pentru una dintre cele mai fierbinti piete de Energie Regenerabila din Europa

In pofida turbulentelor politice, noua lege pentru Energia Regenerabila a fost votata in iulie. Multe chestiuni au fost clarificate, in timp ce altele au inca nevoie de atentia noastra. Interesul pentru Energia Regenerabila din Romania creste deoarece aproape toate pietele europene sunt considerate & ;inchise& ;, scrie Ilias Papageorgiadis pe rel=nofollow lui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )