Libnet.ro
UNICEF

11:30

Juncker, cel mai mare salariu dintre liderii UE. Peste 25.000 euro pe luna

România Liberă România Liberă,
Juncker, cel mai mare salariu dintre liderii UE. Peste 25.000 euro pe luna

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, ocupa primul loc intr-un top al salariilor primite de liderii Uniunii Europene. Junker primeste un salariu de baza brut de 25. 350 euro lunar. continuă pe România Liberă

Metroul, cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania, o realizare importanta in timpul regimului comunist

Cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania este de departe metroul din Capitala. Construit in urma cu mai bine de 3 decenii, metroul din Bucuresti a reprezentat o realizare importanta in timpul.

Preturile petrolului, cel mai mare declin anual dupa 2008

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai amplu declin anual dupa criza financiara din 2008, pe fondul cererii scazute la nivel mondial si al concurentei dintre producatorii americani si cei din OPEC pentru cota de piata, relateaza.

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai mare declin anual dupa 2008

Preturile petrolului au scazut cu pana la 49% in 2014, cel mai amplu declin anual dupa criza financiara din 2008, pe fondul cererii scazute la nivel mondial si al concurentei dintre producatorii americani si cei din OPEC pentru cota de piata, relateaza Bloomberg.

Cel mai MARE proiect al cercetatorilor rusi. Vor sa CONGELEZE ADN-ul TUTUROR vietuitoarelor de pe Terra

Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Moscova vor sa congeleze fragmente de ADN prelevate din toate vietuitoarelor care traiesc sau au trait pe Terra. Universitatea rusa a primit cea mai mare finantare.

Zeci de persoane au ramas blocate cu masinile in nameti. Cel mai mare strat de zapada depaseste 120 de centimetri

Mai multe persoane au ramas blocate cu masinile in nameti, asta dupa ce autoritatile nu au putut interveni pe unele drumuri din tara. Marti dimineata, 17 drumuri nationale mai erau blocate din cauza zapezilor. Cel mai mare strat de zapada din Romania atingea in aceasta dimineata 124 de centimetri, la Balea Lac.

invataturile parintelui Cleopa la inceput de an: Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa lasam cate un pacat si sa punem in locul lui o virtute

Fiecare inceput de an vine si cu un bilant a celui care a trecut, o analiza a noastra, cu bune si cu rele, si o lista cu ceea ce ne dorim pentru noi, pentru cei dragi sufletului nostru, pentru cei care ne sunt alaturi.

in 2014, pretul petrolui s-a injumatatit. Cea mai mare scadere dupa 2008

In 2014, pretul petrolului au scazut cu pana la 49% marcand astfel cel mai amplu declin anual dupa criza financiara din 2008. Motivul scaderii pretului este reprezentat de cererea scazuta la nivel mondial si al concurentei dintre producatorii americani si cei din OPEC pentru cota de piata.

Cel mai violent oras din lume. Cum traiesc oamenii in locul unde 83% dintre decese sunt provocate de arme

In cel mai violent oras din lume criminalitatea provocata de bande si de traficantii de droguri duc la moartea a 187 de oameni pentru fiecare 100. 000 de locuitori. San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume, unde in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100. 000 de locuitori, scrie Business Insider.

Cel mai violent oras din lume. Cum traiesc oamenii in locul unde 83% dintre decesele prin violenta sunt provocate de arme de foc

In cel mai violent oras din lume criminalitatea provocata de bande si de traficantii de droguri duc la moartea a 187 de oameni pentru fiecare 100. 000 de locuitori. San Pedro Sula din Honduras este cel mai violent oras din lume, unde in 2013 au murit 187 de oameni la fiecare 100. 000 de locuitori, scrie Business Insider.

Simona Halep in 2015: cel mai bun si cel mai rau scenariu

Sezonul 2015 al Simonei Halep este pe punctul de a incepe. Toata lumea se intreaba ce va face in acest an, daca va merge mai bine sau mai slab fata de ceea ce a facut anterior. Iata care ar fi cel mai bun si cel mai rau scenariu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )