Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un jurnalist de ancheta, retinut de DNA pentru santaj

B1 B1,
Un jurnalist de ancheta, retinut de DNA pentru santaj

Un jurnalist din Targu Mures a fost retinut pentru 24 de ore pentru santaj. Julien Tanase i-a cerut luna trecuta unui viitor candidat la o primarie din judet suma de 3. 500 de eruo pentru a-l ajuta sa iasa. continuă pe B1

Jurnalist din Mures, retinut de DNA pentru santaj

Julien Tanasa a fost retinut pentru santaj in urma unui flagrant organizat de procurorii Serviciului Teritorial Targu Mures al DNA, urmand sa fie prezentat marti in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Euronext pregateste un contract futures pentru graul din bazinul Marii Negre

Operatorul bursier pan-european Euronext lucreaza la dezvoltarea unui contract futures pentru graul din bazinul Marii Negre, in ideea de a veni in intampinarea interesului investitorilor pentru una din cele mai importante zone de productie si export de cereale, a declarat, vineri, directorul diviziei de materii prime de la Euronext, Olivier Raevel, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Jurnalist retinut pentru santaj, la Mures. Un politician l-a denuntat

Un jurnalist a fost retinut de procurorii DNA, iar instanta umreaza sa se pronunte, marti, cu privire la arestarea preventiva, dupa ce ar fi santajat un candidat la primaria unei comune din Mures.

Aventura ca pe vremuri: Dintr-un pod din Targu Mures, la 40.000 de dolari pe Kickstarter

In jocurile video de tipul point and click, non-violenta si umorul fac casa buna; trei tineri din Romania, pasionati de jocuri ale anilor `90 precum Monkey Island sau Day of Tentacle, lanseaza pe Kickstarter un joc video pentru.

Zeci de mineri vor pleca pe jos, din Targu Jiu, spre Bucuresti, intr-un mars de protest impotriva disponibilizarilor de la Complexul Energetic Oltenia (VIDEO)

Zeci de mineri din Gorj vor pleca pe jos luni intr-un mars de 320 de kilometri, de la Targu Jiu pana la Bucuresti. Acestia vor protesta fata de situatia Complexului Energetic Oltenia si a.

APIA da startul platilor pentru schemele din sectorul vegetal

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a inceput procesul de autorizare de plata pentru schemele de baza, aferente Campaniei de cerere unica 2015, a anuntat Ioan Merca, director general al Agentiei, ieri, in cadrul unei conferinte de presa.

Germania, Italia si Ungaria, primele trei surse pentru importurile din tara noastra

Principala sursa de importuri pentru Romania este Germania, de unde se aduc bunuri in valoare de 12,5 miliarde euro, respectiv 20% din totalul importurilor de bunuri, mai ales echipamente electrice, turbine si autovehicule, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )