Libnet.ro
UNICEF

00:07

O jurnalista din Ucraina a fost asasinata vineri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O jurnalista din Ucraina a fost asasinata vineri

Olga Moroz, redactorul-sef al cotidianului ucrainean Netecinski Vestnik, a fost gasita moarta, vineri, la domiciliul sau din regiunea ucraineana Hmelnitki, pe corp existand urme de violenta, informeaza presa ucraineana, citata de site-ul agentiei Sputnik. continuă pe Wall-Street Ro

O jurnalista din Ucraina a fost asasinata

Olga Moroz, redactorul-sef al cotidianului ucrainean Netecinski Vestnik, a fost gasita moarta, vineri, la domiciliul sau din regiunea ucraineana Hmelnitki, pe corp existand urme de violenta, informeaza presa ucraineana de astazi.

O jurnalista din Ucraina a fost asasinata

Olga Moroz, redactor-sef al cotidianului ucrainean Netecinski Vestnik, a fost gasita moarta, azi, la domiciliul sau din regiunea ucraineana Khmelnitski, pe corp existand urme de violenta, informeaza presa ucraineana, citata de site-ul agentiei ruse Sputnik.

Inca o jurnalista din Ucraina a fost UCISA astazi

Redactorul sef al publicatiei Netisinski vestnik Olga Moroz a fost gasita cu semne de moarte violenta, informeaza TASS. A fost ucisa Olga Moroz, redactorul sef publicatiei Netisinski vestnik, corpul a.

Al treilea jurnalist ucis in ultimele zile in Ucraina: Olga Moroz, redactorul-sef al cotidianului Netecinski Vestnik, a fost gasita moarta

Inca un jurnalist a fost asasinat in Ucraina. Olga Moroz, redactorul-sef al cotidianului Netecinski Vestnik, a fost gasita moarta, vineri, la domiciliul sau din regiunea ucraineana Hmelnitki, informeaza.

Raniti din Ucraina, tratati in spitale militare din Romania

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, miercuri, la Galati, ca zece raniti din Ucraina vor fi tratati in spitale militare din Romania, intre care cel din Bucuresti. Ministrul Mircea Dusa a afirmat ca.

Criza din Ucraina: Cheltuielile militare au crescut puternic in Europa de Est

Conflictul ucrainean determina o crestere semnificativa a cheltuielilor militare nu numai in Ucraina si Rusia, ci si in Polonia si statele baltice. Statele NATO din Europa de Vest inregistreaza, in majoritate, scaderi sau stagnare. Iar la nivel mondial, cheltuielile militare sunt in usoara scadere, afirma un nou studiu publicat de Institutul pentru Studii de Pace de la Stockholm SIPRI).

NATO someaza Rusia sa nu mai alimenteze conflictul din Ucraina

Alianta Nord-Atlantica este preocupata de reizbucnirea confruntarilor armate in estul Ucrainei, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor NATO din Europa, care a somat Rusia sa inceteze alimentarea conflictului, potrivit Mediafax.

NATO exprima preocupare privind luptele din Ucraina si someaza Rusia sa nu mai alimenteze conflictul

Alianta Nord-Atlantica este preocupata de reizbucnirea confruntarilor armate in estul Ucrainei, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor NATO din Europa, somand Rusia sa.

Pentagon: Rusia continua sa ii sprijine pe rebelii prorusi din Ucraina

Rusia continua sa-i sprijine pe rebelii prorusi din estul Ucrainei, deoarece ii ajuta sa se antreneze, a afirmat, marti, purtatorul de cuvant al Pentagonului Steven Warren, informeaza Mediafax.

Bilantul tragic al conflictului din Ucraina. Peste 6.000 de morti si 15.400 de raniti in aproape un an de la declansare

Conflictul armat din estul Ucrainei s-a soldat cu peste 6. 100 de morti si 15. 400 de raniti in aproape un an de la declansare, a anuntat luni Biroul ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare OCHA), citat de .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )