Libnet.ro
UNICEF

20:00

Karolina Pliskova, calificata in semifinale la Turneul Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Karolina Pliskova, calificata in semifinale la Turneul Campioanelor

Jucatoarea Karolina Pliskova a obtinut, marti, a doua victorie in Grupa Alba la Turneul Campioanelor si s-a calificat matematic in semifinalele turneului din Singapore. continuă pe Online Sport

Turneul Campioanelor: Karolina Pliskova o invinge pe Garbine Muguruza in doua seturi si se califica in semifinale

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 3 WTA, a invins-o pe spaniola Garbine Muguruza, locul doi mondial, in doua seturi, si s-a calificat in semifinale la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Garbine Muguruza vs Karolina Pliskova, meciul zilei la Singapore (Programul disputelor de marti)

Invingatoare in meciurile de debut, Garbine Muguruza cap de serie numarul doi) si Karolina Pliskova favorita numarul trei) se vor intalni la Turneul Campioanelor. In cealalta disputa a zilei din Grupa Alba se vor duela Jelena Ostapenko si Venus Williams.

Turneul Campioanelor: Karolina Pliskova, debut cu o victorie categorica la competitia de la Singapore (6-2, 6-2 cu Venus Williams)

Karolina Pliskova a treia favorita) a castigat primul duel de la Turneul Campioanelor, contand pentru Grupa Alba a competitiei de la Singapore, scor 6-2, 6-2 cu Venus Williams SUA), cap de serie numarul 5.

Turneul Campioanelor, ultimele declaratii ale jucatoarelor: Cred ca in Grupa Alba sunt jucatoare mai agresive, dar toate evoluam bine - Karolina Pliskova

A mai ramas o singura zi pana la debutul Turneului Campioanelor, iar cele opt jucatoare care se vor lupta pentru trofeu au oferit sambata mai multe declaratii cu privire la competitia care va avea loc la Singapore, in perioada 22-29 octombrie. Primele dueluri se vor desfasura duminica, in Grupa Alba: Karolina Pliskova vs Venus Williams si Garbine Muguruza vs Jelena Ostapenko.

Victorii pentru Muguruza si Pliskova la Turneul Campioanelor

Jucatoarele Garbine Muguruza si Karolina Pliskova au debutat cu victorii, duminica, in Grupa Alba la Turneul Campioanelor din Singapore.

WTA Singapore. La ce ora joaca Simona Halep in Turneul Campioanelor

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, alaturi de Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina), Venus Williams SUA), Caroline Wozniacki Danemarca), Jelena Ostapenko.

Tenis: Turneul Campioanelor a inceput cu un rezultat-surpriza

In prima partida din Grupa Alba de la Tureul Campioanelor, Karolina Pliskova a trecut foarte usor de Venus Williams.

HALEP - WOZNIACKI LIVE la SINGAPORE. ONLINE STREAM Digi Turneul Campioanelor - VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita,o va intalni pe Caroline Wozniacki din Danemarca in al doilea meci de la Turneul Campioanelor, in Grupa Rosie. Meciul e transmis LIVE VIDEO pe DigiSport si ONLINE STREAM pe site, de la 14. 30, miercuri.

incep emotiile! Simona Halep joaca azi la Turneul Campioanelor contra tenismenei momentului

Simona Halep debuteaza azi la Turneul Campioanelor cu un meci impotriva lui Caroline Garcia. Tenismena din Franta are 11 victorii la rand in circuit si a invins-o pe jucatoarea noastra in finala de la Beijing.

Turneul Campioanelor: Garbine Muguruza, victorie in doua seturi cu Jelena Ostapenko

Aflata pentru a treia oara la Turneul Campioanelor, spaniola Garbine Muguruza 2 WTA) a debutat cu victorie in Grupa Alba a competitiei, scor 6-3, 6-4 in fata letonei Jelena Ostapenko campioana de la Roland Garros), cap de serie numarul sapte. Muguruza s-a aflat in permanenta la conducere, letona reusind sa ii puna probleme castigatoarei de la Wimbledon doar pe finalul setului secund, cand a revenit de la 1-5 la 4-5. Jucatoarea din Spania a fructificat a treia minge de meci si si-a adjudecat victoria dupa o ora si 25 de minute de joc, ceea ce a facut-o pe Ostapenko sa arunce racheta la finalul partidei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )