Libnet.ro
UNICEF

16:30

Karolina Pliskova despre Simona Halep: Alearga foarte bine, nu renunta la niciun punct si iti da totul inapoi

Hotnews Hotnews,
 Karolina Pliskova despre Simona Halep: Alearga foarte bine, nu renunta la niciun punct si iti da totul inapoi

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a declarat, sambata, dupa ce a pierdut finala de la Dubai in fata Simonei Halep, ca nu ar fi crezut in victorie nici daca ar fi castigat setul al doilea, deoarece sportiva romana alearga foarte bine, nu renunta la niciun punct si returneaza toate mingile. continuă pe Hotnews

Karolina Pliskova o asteapta pe Simona Halep in finala de la Dubai

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova s-a calificat, vineri, in finala turneului WTA de la Dubai, dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

Cine este Karolina Pliskova, adversara Simonei Halep din finala de la Dubai. A explodat anul trecut, a jucat pe patru continente intr-o luna

Sportiva ceha Karolina Pliskova locul 18 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Dubai dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza Spania, locul 24), scor 6-4, 5-7, 7-5.

LIVETEXT Simona Halep vs. Karolina Pliskova: 6-4, 0-2/ Break Pliskova

Simona Halep, principala favorita a turneului, o intalneste la aceasta ora pe jucatoarea ceha Karolina Pliskova locul 18 WTA, cap de serie 17), in finala turneului Premier 5 de la Dubai, in incercarea de a obtine cel de-al zeceal titlu din cariera. Meciul este in direct pe DigiSport2 si LIVE TEXT pe HotNews. ro, de la ora 17.

Simona Halep a invins-o pe Karolina Pliskova in finala de la Dubai/ Halep castiga al zecelea titlu din cariera

Simona Halep, principala favorita a turneului, a castigat finala turneului Premier 5 de la Dubai, in fata jucatoarei din Cehia Karolina Pliskova locul 18 WTA, cap de serie 17), scor 6-4, 7-6 4), dupa o ora si 46 de minute de joc. Simona si-a adjudecat al zecea titlu din cariera si al doilea din acest an.

Simona Halep vs.Karolina Pliskova, in lupta pentru trofeul de la Dubai, azi, 17.00

Simona Halep 4 WTA) si cehoaica Karolina Pliskova 18 WTA) disputa ultimul act al turneului de la Dubai, incepand cu ora 17. 00, meciul fiind disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep vs.Karolina Pliskova, in lupta pentru trofeul de la Dubai. Romanca isi adjudeca primul set

Simona Halep 4 WTA) si cehoaica Karolina Pliskova 18 WTA) disputa ultimul act al turneului de la Dubai, incepand cu ora 17. 00, meciul fiind disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat al zecelea trofeu din cariera, al doilea de categorie Premier 5, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 7-6 4), pe jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA si cap de serie numarul 17, in finala turneului de la Dubai.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Karolina Pliskova in doua seturi

Simona Halep 4 WTA) a castigat finala turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe cehoaica Karolina Pliskova 18 WTA), in doua seturi, scor6-4, 7-64).

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai. Romanca o intalneste sambata, in premiera, pe Karolina Pliskova

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului de categorie Premeir 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1, pe daneza Caroline .

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa 6-4, 7-6 (7/4) cu Pliskova. Al zecelea titlu ii readuce locul 3 mondial!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, a castigat turneul Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, in finala, pe Karolina Pliskova, a 17-a favorita, cu scorul de 6-4, 7-6 7/4). Este cel de-al zecelea titlu pentru romanca, iar de luni va reveni pe locul trei mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )