Libnet.ro
UNICEF

10:00

Kaufland bifeaza afaceri mai mari in 2016. Peste 14.000 de angajati lucrau pentru retailerul german

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Kaufland bifeaza afaceri mai mari in 2016. Peste 14.000 de angajati lucrau pentru retailerul german

Kaufland, liderul comertului modern din Romania, isi mentine pozitia in topul celor mai mari jucatori din industria de profil bifand in 2016 o crestere a afacerilor la 2,13 mld. euro, anunta compania. continuă pe Wall-Street Ro

ANAF a dat amenzi de 49,3 milioane lei, cu 18,2% mai mari

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a aplicat amenzi de 49,3 milioane lei, in primul trimestru al anului, cu 18,2% mai mari fata de perioada similara a anului trecut. Autoritatea a anuntat ca a efectuat peste 42. 000 de controale in primul trimestru al anului, cu 13,3% mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Antreprenoarea care aduce in Romania cei mai mari artisti internationali: Locul meu preferat este in culise, unde simt energia dintre public si artisti

De mai bine de zece ani aduce pe marile scene din tara artisti internationali de calibru, precum Depeche Mode, Red Hot Chili Peppers sau Metallica, insa nu s-a pregatit pentru o astfel de cariera. Absolventa de limbi straine, a lucrat in televiziune, a.

Cele mai mari zece economii ale lumii in 2017. Tara care detine un sfert din avutia planetei

Economia Statelor Unite este cea mai mare din lume. Cu o valoare de 18 trilioane de dolari, reprezinta un sfert 24,3%) din avutia globala, arata cele mai recente date de la Manca Mondiala, citate de World Economic Forum.

Cu ce isi carpeste B1 TV grila: Luis Lazarus revine cu o emisiune de tip OTV, in care promite sa ridice valul de pe cele mai mari secrete din ultimii 27 de ani

Luis Lazarus 50 de ani), cunoscut pentru aparitiile in emisiuni tabloide, revine pe micile ecrane in ipostaza de moderator al unei noi emisiuni care abordeaza subiecte de tip OTV, ce va fi difuzata incepand de sambata, 27 mai, de la ora 23:00, pe postul B1 TV, a anuntat chiar el pe contul lui de Facebook.

Acest elev roman vrea sa puna la incercare teoriile celor mai mari fizicieni ai lumii

Acest elev roman, de doar 18 ani, vrea sa-i puna la incercareteoriile celor mai marifizicieni ai lumii si vrea sa revolutioneze teoria coardelor, de care s-a ocupat o buna parte a vietii si Einstein. Cristian Ilie este elev in clasa a XI-a la Colegiul National Vasile Alecsandri, din Galati, si a luat deja locul intai [].

Agenda festivalului care aduce la Bucuresti cele mai mari companii si experti in online, digital si tehnologie s-a publicat azi. S-au lansat si noi tipuri de bilete.

Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, Interactive Central and Eastern Europe Festival, care are loc la Bucuresti in mai putin de 3 saptamani, a anuntat astazi agenda editiei 2017.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )