Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agenda festivalului care aduce la Bucuresti cele mai mari companii si experti in online, digital si tehnologie s-a publicat azi. S-au lansat si noi tipuri de bilete.

Hotnews Hotnews,
 Agenda festivalului care aduce la Bucuresti cele mai mari companii si experti in online, digital si tehnologie s-a publicat azi. S-au lansat si noi tipuri de bilete.

Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, Interactive Central and Eastern Europe Festival, care are loc la Bucuresti in mai putin de 3 saptamani, a anuntat astazi agenda editiei 2017. continuă pe Hotnews

Unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din Europa baga bani intr-un centru comercial la Bistrita

Incepand din acest an, Bistrita va avea doua centre comerciale, in partea de sus a orasului. in spatele unui proiect se afla Mitiska Reim, unul dintre cele mai importante fonduri de investitii din Europa, care se pregateste sa investeasca in urmatorii ani nu mai putin de doua miliarde de euro in centre comerciale.

Cu ce isi carpeste B1 TV grila: Luis Lazarus revine cu o emisiune de tip OTV, in care promite sa ridice valul de pe cele mai mari secrete din ultimii 27 de ani

Luis Lazarus 50 de ani), cunoscut pentru aparitiile in emisiuni tabloide, revine pe micile ecrane in ipostaza de moderator al unei noi emisiuni care abordeaza subiecte de tip OTV, ce va fi difuzata incepand de sambata, 27 mai, de la ora 23:00, pe postul B1 TV, a anuntat chiar el pe contul lui de Facebook.

Orasele din Romania cu cele mai mari radiatii naturale. E vorba despre radon, un gaz radioactiv din solul pamantului

Zimnicea si Timisoara sunt orasele cu cel mai mare nivel de radiatii naturale din Romania, aproape de 5 Bq/mc, cu mult mai putin decat limita de avertizare de 50 Bq Becquere)/mc sau decat limita.

Unde sunt cele mai ieftine spatii de birouri de inchiriat in Capitala

Cele mai ieftine birouri din Bucuresti care pot fi inchiriate se afla in cartierele din Sud, cu 8-9 euro pe metrul patrat, iar cele mai scumpe in Piata Victoriei, cu 18 euro/mp, se arata.

Romania, in topul tarilor cu cele mai noi mall-uri din Europa:Urmeaza un nou val de investitii si suntem in vizorul dezvoltatorilor

Romania se situeaza in topul tarilor europene cu cel mai nou stoc de malluri, dar si cele mai noi proiecte comerciale de pe intreg continentul, in conditiile in care 82% din centrele comerciale functionale la finalul anului 2016 au fost livrate in.

Care sunt cele mai cautate facultati in 2017

Cibernetica, Medicina, Limbile straine si Geografia sunt si anul acesta printre Facultatile cele mai cautate de absolventii de liceu. Adevarul a realizat lista celor mai atractive facultati din Romania si criteriile dupa care acestea isi aleg bobocii.

indrazneala si eleganta pe covorul rosu de la Cannes 2017: cele mai sexy si cele mai frumoase rochii purtate de vedete GALERIE FOTO

Festivalul de Film de la Cannes nu este un punct de reper doar pentru industria cinematografica, reprezentand si unul dintre cele mai extravagante evenimente din lumea modei. Editia din 2017 nu face exceptie, aparitiile de pe covorul rosu fiind ravasitoare, originale, dar si indraznete si riscante.

Care sunt cele mai curate orase din Romania? Bucurestiul, abia pe locul 23

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania. Resita, Calarasi si Braila stau cel mai rau - studiu

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt considerate cele mai curate orase din Romania, conform unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro. Studiul, realizat in colaborare cu agentia de cercetare DD Research, a analizat perceptia cetatenilor asupra nivelului de curatenie din orasele si cartierele in care locuiesc. Clasamentul continua cu orasele Cluj-Napoca, Slobozia, Miercurea Ciuc si Pitesti, Ultimele locuri sunt ocupate de orasele Resita, Calarasi si Braila.

Cele mai frumoase rochii de mireasa de la nuntile regale

Se spune ca nu este nimic mai frumos si mai glam decat o nunta regala, iar la aceste evenimente privirile se indreapta in mod special catre vestimentatia miresei. Iata cateva din cele mai frumoase rochii de mireasa de la nuntile regale din ultimii 60 de ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )