Libnet.ro
UNICEF

21:30

Kelemen Hunor: Ce a facut Parlamentul cu pensiile speciale este praf in ochi, a anulat doar 12%

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor: Ce a facut Parlamentul cu pensiile speciale este praf in ochi, a anulat doar 12%

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri seara, la Sfantu Gheorghe, ca legea privind abrogarea pensiilor speciale este praf in ochi, deoarece a anulat doar 12% dintre acestea si este convins ca legea va fi retrimisa Parlamentului de catre Curtea Constitutionala. continuă pe Antena3

Kelemen: Ceea ce a facut Parlamentul cu pensiile speciale - praf in ochi! A anulat doar 12%

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri seara, la Sfantu Gheorghe, ca legea privind abrogarea pensiilor speciale este praf in ochi, deoarece a anulat doar 12% dintre acestea si este convins ca legea va fi retrimisa Parlamentului de catre Curtea Constitutionala.

KELEMEN HUNOR: UDMR va avea candidat la sefia Senatului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va avea propriul candidat pentru functia de lider al Senatului si a apreciat ca PSD are cele mai multe sanse sa castige acest post, deoarece are majoritate.

Kelemen Hunor: PSD nu se intareste. Eu sunt pentru un guvern stabil, daca se poate PNL

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca formatiunea pe care o conduce nu s-a impacat cu PSD, dar ca va face front comun la motiunea de cenzura si va vota pentru aceasta, deoarece nu isi doreste alegeri in doua tururi pentru primari. Kelemen a spus ca PSD nu se va intari, iar personal ar sustine mai degraba un guvern PNL, dar stabil.

Kelemen Hunor: UDMR va avea candidat la sefia Senatului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce va avea propriul candidat pentru functia de lider al Senatului si a apreciat ca PSD are cele mai multe sanse sa castige acest post, deoarece are majoritate.

Marian Vanghelie, chemat degeaba la Tribunal. Ce spune social-democratul despre pensiile speciale ale magistratilor

Procesul in care Marian Vanghelie este judecat pentru luare de mita a fost amanat, miercuri, pentru 27 februarie, dupa ce judecatoarea Maria Cristina Cristea le-a pus in vedere partilor ca activitatea Tribunalului Bucuresti este suspendata ca urmare a deciziei parlamentarilor de a elimina pensiile speciale, inclusiv pe cele ale magistratilor.

PSD, lovitura dura pentru PNL: Cine a propus si votat pensiile speciale? Partidul National Liberal

PSD publica, pe pagina oficiala de Facebook, istoricul legilor prin care s-au acordat pensiile speciale.

Violeta Alexandru: Trei sferturi din pensiile speciale sunt platite de stat. Grafic: cat sunt pensiile de rand si cat iau parlamentarii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a exprimat marti speranta ca parlamentarii vor vota pentru eliminarea pensiilor speciale, cu atat mai mult cu cat trei sferturi din valoarea lor este platita din banii tuturor romanilor si doar un sfert pe baza contributivitatii specialilor.

Barna: Modalitatea in care s-au eliminat pensiile speciale lasa niste semne de indoiala asupra eficientei acestui demers

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca este un pas inainte in ceea ce inseamna desfiintarea pensiilor speciale, dupa ce Camera Deputatilor a votat marti, desfiintarea acestora, precizand insa ca modalitatea in care s-a intamplat acest lucru lasa semne de indoiala asupra eficientei acestui demers.

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului: N-au mai avut ce face. Au eliminat pensiile speciale. Vor primi pensie in functie de cat au contribuit

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, a comentat votul de marti din Parlament, afirmand ca n-au mai avut ce face si au votat eliminarea pensiilor speciale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )