Libnet.ro
UNICEF

12:45

Kelemen Hunor, reales presedinte al UDMR: Nu ne pregatim de guvernare, ci avem in vedere consolidarea comunitatii noastre

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor, reales presedinte al UDMR: Nu ne pregatim de guvernare, ci avem in vedere consolidarea comunitatii noastre

Kelemen Hunor a fost reales, vineri seara, in functia de presedinte al UDMR, la cel de-al 12 Congres al Uniunii, de la Cluj-Napoca, el obtinand 575 de voturi din partea delegatilor, transmite Mediafax. Kelemen Hunor a fost singurul candidat la functia de presedinte al Uniunii. continuă pe Hotnews

Kelemen Hunor, reales presedinte al UDMR

Kelemen Hunor a fost reales, vineri, prin vot secret la Congres, in functia presedinte al Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR), fiind singurul candidat pentru functia respectiva, informeaza.

Kelemen: Nu ne pregatim de guvernare. Avem in vedere consolidarea comunitatii noastre

Kelemen Hunor a declarat, vineri, la Congresul UDMR, unde candideaza pentru al doilea mandat de presedinte, ca Uniunea nu se pregateste pentru guvernare, ci are in vedere consolidarea comunitatii, deoarece.

Kelemen Hunor a fost reales presedinte al UDMR cu ocazia celui de-al XII-lea Congres

Kelemen Hunor a fost reales, vineri, prin vot secret in functia presedinte al Uniunii Democrate Maghiare din Romania, cu ocazia celui de-al XII-lea Congres UDMR, informeaza Agerpres. Kelemen Hunor a fost, de.

Kelemen Hunor a fost reales presedinte al UDMR

Kelemen Hunor a fost reales astazi presedinte al UDMR, cu 575 de voturi. Decizia s-a luat la cel de-al 12-lea Congres al Uniunii, care s-a desfasurat la Cluj - Napoca.

Congres UDMR. Kelemen Hunor, singurul candidat la sefia partidului

UDMR va alege astazi noua conducere a partidului, in cadrul Congresului programat la Cluj. Kelemen Hunor, actualul presedinte, este singurul candidat la sefia UDMR. La reuniunea formatiunii maghiare sunt asteptati aproape 800 de delegati, dar si liderii politici de la Bucuresti, in frunte cu premierul Victor Ponta.

Kelemen Hunor a aparat public un condamnat definitiv in timp ce vorbea de recastigarea increderii in politicieni

Kelemen Hunor, presedintele UDMR si unicul candidat la sefia Uniunii, l-a aparat public vineri pe Nagy Zsolt, fost ministru condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare pentru coruptie in dosarul privatizarilor strategice. Nagy Zsolt este nevinovat si a fost totusi incarcerat. Trebuie sa fim solidari cu el si sa transformam justitia intr-o institutie care nu permite astfel de procese inechitabile. Te sustinem Zsolt! Speram ca vei fi liber in curand, a spus Kelemen Hunor la congresul UDMR, congres la care tema principala a liderilor maghiari este recastigarea increderii in politicieni.

Penalii UDMR, aparati de Kelemen Hunor in fata Congresului: Nagy Zsolt este nevinovat si a fost totusi incarcerat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-a aratat solidar cu Marko Attila, deputatul fugit in Ungaria pentru a scapa de procurorii DNA, dar si cu Nagy Zsolt, fostul ministru al Comunicatiilor, aflat acum dupa gratii. Declaratiile liderul maghiar au venit exact inainte de a fi reales in fruntea UDMR.

Kelemen Hunor, singurul candidat la sefia UDMR la Congresul organizat la Cluj Napoca (VIDEO)

Este nevoie de o reconfigurare a politicii, pentru ca exista o oboseala in construirea institutiilor statului, considera liderul UDMR, Kelemen Hunor. Acesta a fost singurul candidat pentru sefia Ununii, in cadrul.

Kelemen Hunor: Credem in nevinovatia lui Marko Attila si suntem solidari cu el

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, se teme de o posibila renationalizare a bunurilor in Romania. De asemenea, Kelemen a transmis un mesaj de solidaritate cu deputatul Marko Attila, spunand ca UDMR crede, in continuare, in nevinovatia lui, transmite MEDIAFAX.

Kelemen Hunor: Nu este momentul pentru pensii speciale. Societatea nu ar accepta asa ceva

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, inaintea inceperii celui de al 12-lea Congres al UDMR, ca nu este momentul potrivit pentru legi speciale, pentru ca societatea nu ar accepta introducerea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )