Libnet.ro
UNICEF

23:15

Kelemen Hunor: UDMR sustine eliminarea tuturor pensiilor speciale. Alta varianta nu vom sustine

B1 B1,
Kelemen Hunor: UDMR sustine eliminarea tuturor pensiilor speciale. Alta varianta nu vom sustine

Vicepremierul Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a precizat ca partidul pe care il conduce sustine eliminarea tuturor pensiilor speciale, fara nicio deosebire. UDMR sustine eliminarea tuturor pensiilor. continuă pe B1

KELEMEN HUNOR: Noi sustinem varianta eliminarii tuturor pensiilor speciale, fara nicio deosebire

UDMR sustine eliminarea tuturor pensiilor speciale, a declarat astazi vicepremierul Kelemen Hunor, lider al formatiunii.

CIOLOS: Prioritatile USR PLUS in noua sesiune parlamentara sunt eliminarea pensiilor speciale si repararea legilor justitiei

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a anuntat luni ca va merge la Parlament pentru a participa la deschiderea noii sesiuni legislative, precizand ca printre prioritatile partidului pe care il conduce se numara eliminarea pensiilor speciale,.

KELEMEN HUNOR, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Este nevoie de o ancheta si interventie rapida si decisiva

Vicepremierul Kelemen Hunor a afirmat ca in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals este nevoie de o ancheta si intervetie rapida si decisiva, pentr ca in sanatate si educatie nu trebuie sa facem economii, acestea nefiind domenii afectate de masuri de austeritate.

Reincepe lupta pentru prefecti: UDMR joaca tare. Ce prefecti ar vrea formatiunea condusa de Kelemen Hunor

Impartirea pe judete a prefectilor si a subprefectilor va fi discutata la inceputul acestei saptamani, la mai bine de o luna de la startul negocierilor in coalitia de guvernare. Daca la inceput principalele puncte divergente erau cateva judete unde voiau prefecti atat PNL, cat si USR-PLUS, pe masura ce timpul trece, UDMR revendica, la randul sau, judete puternic dezvoltate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )