Libnet.ro
UNICEF

11:46

KeysFin: Scaderea comenzilor a facut din industria metalurgica Cenusareasa economiei

Adevărul Adevărul,
KeysFin: Scaderea comenzilor a facut din industria metalurgica Cenusareasa economiei

Cresterea economica din ultimii ani nu se vede in sectoarele grele, unde se resimt inca efectele crizei, astfel ca industria metalurgica are rezultate sub asteptari, in ciuda potentialului semnificativ, potrivit KeysFin. continuă pe Adevărul

Afacerile din industria metalurgica au atins cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Industria metalurgica, altadata una dintre ramurile cheie ale economiei, reuseste cu greu sa isi faca rost de comenzi, in timp ce consumul creste cu viteze ametitoare, pe fondul importurilor masive si majorarilor salariale, potrivit unui comunicat de presa al KeysFin remis Redactiei.

Industria metalurgica, cel mai scazut nivel in 2016

Scaderea afacerilor din acest sector este pusa de analisti in legatura directa cu disparitia a peste 100 de companii din piata in ultimii 3 ani, si cu scaderea numarului de angajati de specialitate cu aproape 1000 in intervalul 2013-2016.

PRIMER, invitatie pentru Mihai Tudose sa se convinga de investitiile si progresul din industria farmaceutica din Romania

PRIMER- Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania-numara 16 site-uri de manufacturiere din tara care fabrica o gama de peste 1500 de medicamente la standarde.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )