Libnet.ro
UNICEF

18:15

Kievul va actiona cu retinere impotriva separatistilor prorusi, afirma viceministrul de Externe al Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Kievul va actiona cu retinere impotriva separatistilor prorusi, afirma viceministrul de Externe al Ucrainei

Autoritatile din Ucraina au anuntat recent ca vor da dovada de retinere in cadrul operatiunilor sale impotriva militantilor prorusi din estul tarii, relateaza AFP. Anuntul vine pe fondul unor declaratii din ce in ce mai dure dintre Occident si Rusia cu privire la criza ucraineana. continuă pe Adevărul

Sapte observatori OSCE disparuti in estul Ucrainei sunt in custodia separatistilor prorusi

Sapte observatori ai Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa dati disparuti in estul Ucrainei au fost capturati de separatisti prorusi la Slaviansk, anunta Ministerul ucrainean de Interne, citat de AFP.

Oras din estul Ucrainei, eliberat de sub controlul separatistilor prorusi

Ministerul ucrainean de Interne anunta ca a eliberat de sub controlul separatistilor orasul Sviatoghirsk, situat la 20 de kilometri de bastionul prorus Slaviansk, informeaza AFP, conform Mediafax.

LIVE TEXT Ucraina reia oficial operatiunea anti-terorista din estul tarii, impotriva separatistilor pro-rusi

Guvernul de la Kiev a incheiat in mod oficial armistitiul de Pasti si a reluat faza activa a operatiunii anti-teroriste din estul tarii, impotriva gruparilor separatiste pro-ruse, a anuntat miercuri vicepremierul Vitaly Yarema. La o zi dupa vizita lui Joe Biden la Kiev, oficialul ucrainean a declarat ca a obtinut suportul Statelor Unite, iar Ucraina Nu este singura in fata agresorului. Speram ca in cazul unei agresiuni din partea Rusiei, ajutorul va fi substantial. Presedintele ucrainean interimar Olexandr Turcinov a afirmat marti seara ca activistii pro-rusi au incalcat linia rosie si a anuntat reluarea operatiunii antiteroriste in Est, suspendata inaintea Pastilor, dupa descoperirea a doua cadavre care prezentau semne de tortura.

LIVE TEXT Ucraina reia oficial operatiunea anti-terorista din estul tarii, impotriva separatistilor pro-rusi / Serghei Lavrov ameninta Ucraina cu un razboi ca in Georgia, in 2008

Guvernul de la Kiev a incheiat in mod oficial armistitiul de Pasti si a reluat faza activa a operatiunii anti-teroriste din estul tarii, impotriva gruparilor separatiste pro-ruse, a anuntat miercuri vicepremierul Vitaly Yarema. La o zi dupa vizita lui Joe Biden la Kiev, oficialul ucrainean a declarat ca a obtinut suportul Statelor Unite, iar Ucraina Nu este singura in fata agresorului. Speram ca in cazul unei agresiuni din partea Rusiei, ajutorul va fi substantial. Presedintele ucrainean interimar Olexandr Turcinov a afirmat marti seara ca activistii pro-rusi au incalcat linia rosie si a anuntat reluarea operatiunii antiteroriste in Est, suspendata inaintea Pastilor, dupa descoperirea a doua cadavre care prezentau semne de tortura. 14: UE cere Rusiei sa-si foloseasca influenta asupra gruparilor separatiste pentru incetarea rapirilor si asasinatelor in estul Ucrainei13. 05: Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat ca in cazul in care interesele tarii sale in Ucraina vor fi atacate, Rusia va raspunde ca in Georgia, in 2008. 02: Austria nu vrea sanctiuni suplimentare pentru Rusia, motivind ca ar tensiona si mult situatia.

Ucraina reia oficial operatiunea anti-terorista din estul tarii, impotriva separatistilor pro-rusi / Serghei Lavrov ameninta Ucraina cu un razboi ca in Georgia, in 2008/ Orasul Sviatoghirsk, eliberat de separatisti

Guvernul de la Kiev a incheiat in mod oficial armistitiul de Pasti si a reluat faza activa a operatiunii anti-teroriste din estul tarii, impotriva gruparilor separatiste pro-ruse, a anuntat miercuri vicepremierul Vitaly Yarema. La o zi dupa vizita lui Joe Biden la Kiev, oficialul ucrainean a declarat ca a obtinut suportul Statelor Unite, iar Ucraina Nu este singura in fata agresorului. Speram ca in cazul unei agresiuni din partea Rusiei, ajutorul va fi substantial. Ministerul ucrainean de Interne a anuntat miercuri ca a eliberat de separatisti orasul Sviatoghirsk.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )