Libnet.ro
UNICEF

10:30

Kievul cere din nou Rusiei sa isi retraga trupele de la frontiera cu Ucraina

România Liberă România Liberă,
Kievul cere din nou Rusiei sa isi retraga trupele de la frontiera cu Ucraina

Kievul reitereaza indemnul catre Moscova de a retrage trupele ruse de la frontiera cu Ucraina, in conformitate cu prevederile acordului de la Geneva, a anuntat miercuri Ministerul ucrainean de Externe intr-un comunicat, relateaza agentia oficiala Ukrinform. continuă pe România Liberă

Criza in Ucraina: Kievul cere din nou Moscovei sa isi retraga trupele de la frontiera cu Ucraina: Acestea reprezinta o amenintare reala

Kievul reitereaza indemnul catre Moscova de a retrage trupele ruse de la frontiera cu Ucraina, in conformitate cu prevederile acordului de la Geneva, a anuntat miercuri Ministerul ucrainean de Externe intr-un comunicat, relateaza agentia oficiala Ukrinform. vezi live text principalele evenimente de miercuri.

Vicepresedintele american spune ca Rusia trebuie sa isi retraga trupele de la frontierele Ucrainei

Vicepresedintele american Joe Biden spune ca Rusia trebuie sa isi retraga trupele plasate la frontierele Ucrainei, riscand altfel sa se izoleze si mai mult pe scena internationala. Noi am fost foarte clari:.

Rusia trebuie sa retraga trupele de la frontierele Ucrainei. Vezi cine spune asta

Rusia trebuie sa isi retraga trupele de la frontierele Ucrainei si sa inceteze sustinerea indivizilor cu cagule din regiunile ucrainene, in caz contrar risca sa se izoleze si mai mult pe scena.

Rusia insista ca Administratia de la Kiev sa retraga trupele din estul Ucrainei

Federatia Rusa insita ca Administratia de la Kiev sa retraga trupele din estul Ucrainei, unde a fost reluata operatiunea antiterorista contra separatistilor prorusi, anunta Ministerul rus de Externe, citat.

Uma Thurman si Arpad Busson au rupt din nou logodna

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Uma Thurman si Arpad Busson si-au spus din nou adio. Cei doi au anulat logodna si au renuntat la planurile de nunta de cateva luni.

Violator in serie proaspat eliberat conditionat, retinut dupa ce a violat din nou

Un bucurestean de 56 de ani, care si-a petrecut jumatate din viata in inchisoare pentru mai multe violuri, furturi si talharii, a fost din nou arestat dupa ce, in Vinerea Mare, a violat o femeie intr-un parc din Buzau, la mai putin de o luna dupa fusese eliberat conditionat, anunta Mediafax.

Luare de ostatici intr-o banca din vestul Rusiei. Atacatorul s-a predat politiei

Un barbat inarmat care a luat ostatice, luni, trei persoane intr-o banca din orasul Belgorod din sud-vestul Rusiei, s-a predat fara violenta, a anuntat politia locala. Negocierile au fost incununate de succes, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al politiei, adaugand ca nimeni nu a fost ranit.

Luare de ostatici intr-o banca din vestul Rusiei, in apropiere de granita cu Ucraina

Trei atacatori, intre care un barbat inarmat, au luat patru ostatici intr-o agentie a bancii rusesti Zapadni din orasul Belgorod, in vestul Rusiei, in apropiere de granita cu Ucraina. Potrivit.

John Kerry se declara ingrijorat de lipsa unor masuri pozitive din partea Rusiei

Lipsa unor masuri pozitive adoptate de Rusia in privinta situatiei din Ucraina, motiv de ingrijorare pentru secretarul de Stat americanJohnKerry. in cursul unei convorbiri telefonice cu omologul.

Predoiu, revoltat de modul in care Guvernul a gestionat problema inundatiilor: Din nou s-au pierdut vieti omenesti, este inacceptabil asa ceva

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu condamna modul in care Guvernul Ponta a gestionat problema inundatiilor, spunand ca reprezentantii acestuia nu au invatat nimic din accidentul aviatic din Muntii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )