Libnet.ro
UNICEF

11:46

Kim Jong Un va primi un premiu pentru pace, acelasi care in trecut i-a fost decernat lui Mahatma Gandhi

Antena3 Antena3,
Kim Jong Un va primi un premiu pentru pace, acelasi care in trecut i-a fost decernat lui Mahatma Gandhi

Kim Jong Un va primi un premiu pentru pace, acelasi pe care in trecut l-a primit si Mahatma Gandhi. O organizatie din Indonezia a anuntat ca premiul, care simbolizeaza pacea, dreptatea si umanitatea, va fi decer. continuă pe Antena3

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un va primi un premiu pentru pace si justitie in Indonezia

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un este laureat al unui premiu pentru pace si justitie in Indonezia, potrivit unui anunt facut de fiica primului presedinte indonezian, Sukarno, informeaza AFP. Liderul de la Phenian.

Kim Jong-Un, laureat al unui premiu pentru pace

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a fost desemnat laureat al unui premiu pentru pace si justitie in Indonezia, a anuntat fiica primului presedinte indonezian, Sukarno. Ea a calificat drept propaganda .

Kim Jong-un va primi premiul pentru pace si justitie al Fundatiei Sukarno

Liderul nord-coreean Kim Jong-un, criticat pentru incalcarea drepturilor omului, a fost desemnat laureat al unui premiu pentru pace si justitie in Indonezia, a anuntat luni, pentru AFP, fiica fostului presedinte indonezian Sukarno, relateaza Le Figaro.

Premiera Canon pentru video: camera care vede in intuneric

Canon anunta modelul ME20F-SH, o camera video multifunctionala profesionista care poate vedea, la propriu, in intuneric. Este o premiera in industrie, deoarece aceasta camera video atinge o valoare ISO maxima de patru milioane. Conform Canon, modelul ME20F-SH este ideal pentru utilizarea specializata, cum ar fi in productiile TV despre animale salbatice nocturne, in explorari subacvatice [] Premiera Canon pentru video: camera care vede in intuneric Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )