Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis, apel la unitatea liberalilor si catre cei care l-au votat pe Tariceanu in primul tur

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, apel la unitatea liberalilor si catre cei care l-au votat pe Tariceanu in primul tur

Klaus Iohannis, prezidentiabilul ACL, a facut, vineri, apel public la unitatea liberaliloradresandu-se inclusiv votantilor din primul tur al prezidentialelor ai lui Calin Popescu Tariceanu, apreciind ca acesta va fi practic subordonat PSD in conditia in care Victor Ponta il va desemna premier. continuă pe România Liberă

Dezbaterea Victor Ponta-Klaus Iohannis, primul loc in topul audientelor: B1 TV, cele mai bune cifre din ultimii cinci ani

A doua dezbatere a candidatilor la alegerile prezidentiale, Victor Ponta si Klaus Iohannis, a plasat B1 TV, postul care a gazduit intalnirea, in fruntea clasamentului audientelor, inregistrand cele mai bune cifre din ultimii cinci ani, conform Paginademedia. ro.

2 pentru Romania, documentarul despre Victor Ponta si Klaus Iohannis, are astazi premiera la Digi24

Documentarul 2 pentru Romania, care face portretul celor doi candidati la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Victor Ponta, are premiera astazi, 12 noiembrie, la Digi24, incepand cu ora 20:00.

FOTO Victor Ponta si Klaus Iohannis au pizza ce le poarta numele. Clientii: Ingredientele sunt bine alese

Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt candidatii la alegerile prezidentiale care l-au inspirit pe un patron din Craiova sa le realizeze pizza care sa le poarte numele. Produsele au fost introduse in meniu de doua zile, iar clientii sustin ca ambele sunt delicioase.

Victor Ponta si Klaus Iohannis, analizati vestimentar de Catalin Botezatu

Catalin Botezatu a fost rugat sa analizeze vestimentatiile cu care isi fac aparitia in public si la emisiuni TV cei doi candidati la presedintie, Victor Ponta si Klaus Iohannis. Iata reactia lui.

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

Cum vad agentiile internationale de stiri lupta politica din Romania: Bataiosul Victor Ponta, cu o morala elastica, si civilizatul Klaus Iohannis

Cum vede France-Presse lupta pentru prezidentiale din Romania: Victor Ponta, un prim ministru favorit, dar cu o morala considerata elastica, si Klaus Iohannis, complet atipic pe scena politica romaneasca. Associated Press, citata de agentia Mediafax, ii descrie pe cei doi adversari drept bataiosul Victor Ponta si civilizatul Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, gata sa lase pe strazi mai multe familii. Vrea inca o casa prin falsuri

Klaus Iohannis este gata sa lase pe strazi mai multe familii, pentru a pune mana pe inca o casa in Sibiu. Printre cei care ar putea fi evacuati sunt mai multi batrani si un baiat de 18 ani cu un handicap.

Dezbaterea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta a adus B1 TV primul loc in topul audientelor

B1 TV a fost pe primul loc in topul audientelor in timpul difuzarii dezbaterii dintre cei doi candidati la presedintie, Klaus Iohannis si Victor Ponta, de miercuri seara, care a atras, la nivelul intregii tari, 1. 000 de telespectatori.

Cum se prezinta candidatii Victor Ponta si Klaus Iohannis. Ponta: Am o viziune prezentata ca premier. Iohannis: Votul nu e o lozinca (VIDEO)

Cei doi candidati la presedintie, Victor Ponta si Klaus Iohannis, au participat, miercuri seara, la postul B1 TV, la dezbaterea electorala inaintea celui de al doilea tur al alegerilor ce va avea loc duminica.

Klaus Iohannis, mesaj dupa dezbatere: Sunt un un om al regulilor si al bunului simt (FOTO)

Duelul dintre cei doi prezidentiabili nu s-a incheiat pe sticla. La finalul dezbaterii, Klaus Iohannis a adresat sustinatorilor sai un mesaj pe facebook, in care le-a multumit pentru increderea acordata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )