Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis cere sanctiuni pentru alesii incompatibili: Presedintele ataca la CCR legea ANI

B1 B1,
Klaus Iohannis cere sanctiuni pentru alesii incompatibili: Presedintele ataca la CCR legea ANI

Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea care prevede ca parlamentarii aflati in conflict de interese in perioada 2007-2013 nu vor mai fi sanctionati. Este vorba despre Legea pentru completarea. continuă pe B1

Klaus Iohannis, replica ferma pentru Tudorel Toader: Nu exista niciun temei pentru sesizarea CCR. Din punctul meu de vedere, procedura s-a finalizat (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, din punctul sau de vedere, nu exista un conflict constitutional intre Presedintie si Guvern si, ca atare, considera ca nu exista niciun temei pentru ca ministrul.

Robert Cazanciuc ii avertizeaza pe Klaus Iohannis: Va raspunde pentru ca nu a revocat-o pe Kovesi

Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca presedintele Klaus Iohannis a gresit ca nu a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de sef al DNA si va raspunde in fata.

Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Klaus Iohannis: Nu pot sa dau raspunsuri generice la afirmatii generice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi referitor la criticile aduse de presedintele Klaus Iohannis modificarilor Codurilor penale ca nu poate sa dea raspunsuri generice la afirmatii generice si a.

Legea ANI care scapa alesii de incompatibilitati, contestata la CCR de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, vineri, CCR in legatura cu modificarile adoptate de Parlament la Legea ANI, prin care inceteaza unele interdictii pentru parlamentari si ar scapa de situatii de incompatibilitate si conflicte de interese 675 de.

Klaus Iohannis ataca Guvernul PSD: Presedintele transmite masuri clare privind politicile fiscale

Presedintele Klaus Iohannis nu rateaza nicio ocazie de a aataca Guvernul PSD. Seful statului a transmis, miercuri, intr-un mesaj cu prilejul aniversarii a 105 de ani de la infiintarea Academiei de Studii.

Klaus Iohannis, intalnire cu Dragnea si Tariceanu la Parlament. Premiera: seful statului, intampinat de presedintele Senatului

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti B9). Seful statului a fost intampinat de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform protocolului, si nu de un vicepresedinte al Senatului, cum s-a intamplat la alte vizite ale presedintelui in Parlament. La summit a participat si presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea.

Studentii au liber pe tren, indiferent de varsta. Legea a fost promulgata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii privind adoptarea unor masuri in domeniul finantarii invatamantului, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis, atac subtil la Liviu Dragnea: Codurile penale, cu destinatie pentru cei care ocupa pozitii de decizie/ Florin Iordache neaga

Unele dintre propunerile pentru modificarea Codurilor penale sunt absolut inacceptabile, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis. El a mai spus ca este inadmisibil ca unele modificari sa fie facute cu destinatie pentru unele persoane care.

Klaus Iohannis: Pentru Romania urmeaza o PERIOADA DE TEST. Va fi INTERESANT!

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, joi, cu premierul italian Paolo Gentiloni despre proiectele comune ale Romaniei si Italiei si, in mod special, despre perioada in care Romania va prelua presedintia.

Klaus Iohannis, analiza a economiei de piata din timpul guvernarii PSD-ALDE: inca asistam la politici publice care ignora principiile bunei guvernari

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul prezentarii raportului de activitate al Consiliului Concurentei pentru anul 2017. Seful statului arata ca anul trecut a adus si contributii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )