Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis cere urgentarea adoptarii legislatiei privind votul in diaspora

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis cere urgentarea adoptarii legislatiei privind votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis vrea urgentarea adoptarii legislatiei privind votul in diaspora, cerandu-le parlamentarilor din circumscripria Diaspora sa se implice in dialogul cu partidele pentru a gasi o solutie fezabila. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis cere urgentarea adoptarii legislatiei necesare pentru votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat astazi, la intalnirea cu parlamentarii care reprezinta circumscriptia electorala Diaspora, ca este urgenta adoptarea legislatiei necesare pentru exprimarea dreptului de vot in cele mai bune conditii de catre toti romanii din afara granitelor.

Presedintele Iohannis vrea urgentarea adoptarii legii pentru VOTUL PRIN CORESPONDENTA

Temele de discutie au vizat asigurarea exercitarii dreptului la vot pentru cetatenii din afara granitelor, imbunatatirea comunicarii cu reprezentantii comunitatilor de romani si a calitatii serviciilor consulare, precum si dezvoltarea unor politici ale statului roman pentru diaspora. Klaus Iohannis cere urgentarea adoptarii legislatiei necesare pentru votul in diaspora .

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu parlamentarii din circumscriptia electorala Diaspora: Seful statului cere urgentarea adoptarii legislatiei necesare pentru votul in Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intrevedere cu parlamentarii din circumscriptia electorala Diaspora. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, temele de discutie au vizat asigurarea.

Klaus Iohannis cere aprobarea Parlamentului pentru doua structuri NATO in Bucuresti: Comandamentul international de divizie si Unitatea de integrare a fortelor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni o scrisoare prin care cere aprobarea Parlamentului pentru deschiderea in Bucuresti a doua structuri NATO: Comandamentul international de divizie si Unitatea de integrare a fortelor Aliantei.

Klaus Iohannis cere aprobare pentru constructii militare straine in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, intr-o scrisoare, aprobarea Parlamentului pentru infiintarea Unitatii de integrare a Fortelor NATO si a Comandamentului multinational de Divizie, cu indicative militare, in Garnizoana Bucuresti, conducerea.

Klaus Iohannis cere aprobarea Parlamentului pentru STATIONAREA si iNFIINTAREA de structuri straine militare in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, luni, intr-o scrisoare, aprobarea Parlamentului pentru infiintarea Unitatii de integrare a Fortelor NATO si a Comandamentului multinational de Divizie, cu indicative militare, in Garnizoana Bucuresti.

APMGR cere presedintelui Klaus Iohannis prevenirea falimentului din industria de medicamente generice

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) cere presedintelui Klaus Iohannis solutionarea problemelor din industria de medicamente generice, care de trei ani este intr-o criza fara.

CCR discuta pe 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare

Curtea Constitutionala discuta in 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca solicita Curtii Constitutionale.

Klaus Iohannis a primit raspunsul de la SRI privind acuzatiile de trafic de influenta la Codul Silvic, dar nu il da in judecata pe Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca a primit raspunsul de la Serviciul Roman de Informatii, caruia i-a solicitat sa verifice acuzatiile primului ministru privind un presupus trafic de influenta in privinta Codului Silvic, iar acest raspuns a fost negativ, dar nu il va da in judecata pe Victor Ponta.

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta in 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul legii privind incompatibilitatile

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta in 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul legii privind incompatibilitatile, respectiv Legea pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )