Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Trebuie sa ne gandim daca dorim acum sa introducem impozitarile sau progresiv Este o discutie care se va purta

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Trebuie sa ne gandim daca dorim acum sa introducem impozitarile sau progresiv Este o discutie care se va purta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ideea unui tratament fiscal egal este in esenta adevarata dar trebuie avut in vedere ca sectorul IT, unde salariile sunt scutite de impozit pe venit, a crescut in 10 ani de la ceva nesemnificativ la 6% din PIB. continuă pe Hotnews

Iohannis, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Trebuie sa ne gandim daca dorim acum sa introducem impozitarile sau progresiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca va purta o discutie despre posibilitatea introducerii impozitului pentru IT-istii scutiti in acest moment de aceasta taxa, el mentionand si termenul progresiv.

Iohannis, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Trebuie sa ne gandim daca dorim acum sa introducem impozitarile sau progresiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni si despre scutirea de impozit pe venit in cazul IT-istilor. Seful statului a sustinut ca ideea unui tratament fiscal egal este in esenta adevarata, dar nu.

Iohannis, despre majorarea pensiilor: Pentru acest an banii sunt prevazuti. Discutia este una mai lunga. Vreau ca acest guvern sa analizeze profund si sa gaseasca cele mai bune solutii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca ia serios in seama avertizarile Consiliului Fiscal, dar si ale BNR referitoare la majorarea punctului de pensie cu 40%, conform legii, de la 1 septembrie. Seful statului.

Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Ce a anuntat chiar acum Klaus Iohannis

Se desfasoara o sesiune si astept cu mare interes sa vad ce decide Parlamentul, a spus Klaus Iohannis, despre preupusa demisie a lui Ludovic Orban. Premierul a fost contestat de catre PSD inca de la inceputul mandatului Demisioneaza Ludovic Orban din functia de Premier? Luni seara la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis a fost intrebat daca .

Iohannis, despre noul coronavirus: Trebuie luat foarte, foarte in serios

Epidemia de coronavirus - care a ucis peste 80 de oameni - trebuie luata foarte in serios de catre autoritatile din Romania, pentru ca virusul este extrem de agresiv, a declarat, luni seara, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis explica de ce in Romania nu se poate construi un spital in 6 zile ca in China

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, referitor la epidemia de coronavirus din China, ca trebuie luata foarte in serios, iar autoritatile se vor pregati cat se poate de bine.

Klaus Iohannis, huiduit si aplaudat la Iasi, in timpul discursului despre Unire VIDEO

Klaus Iohannis a fost aplaudat si huiduit, in acelasi timp, de ieseni, in momentul in care a rostit,.

Iohannis, despre extinderea programelor de sanatate la privat: E corect ca sistemul privat sa intre in colaborare cu sistemul de stat

Presedintele Klaus Iohannis califica cel putin ciudata abordarea PSD fata de proiectul Ministerului Sanatatii de a extinde programele nationale de sanatate si in sistemul privat, sustinand ca acesta functioneaza la parametri buni, motiv pentru care poate intra in colaborare cu sistemul de stat.

Iohannis, despre imprumuturile facute de Ministerul Finantelor: Asa au facut toate guvernele, nu e nicio noutate (VIDEO)

Ministerul Finantelor a facut luni un nou imprumut - 736,3 milioane de lei de la banci. in acest context, presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca nu se teme de cresterea deficitului bugetar si ca nu e o.

Iohannis despre alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor: Mi se pare corect asa

Presedintele Klaus Iohannis a apreciat, luni, drept corecta varianta prezentata de Guvern privind alegerea presedintilor de consilii judetene din randul consilierilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )