Libnet.ro
UNICEF

08:15

Klaus Iohannis, despre vizita oficiala in Franta: Trebuie sa aratam ca Romania ce zice, aia si face (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre vizita oficiala in Franta: Trebuie sa aratam ca Romania ce zice, aia si face (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o declaratie facuta de pe aeroportul Henri Coanda, despre subiectele vizitei oficiale pe care acesta o efectueaza marti si miercuri in Franta, la invitatia. continuă pe B1

UPDATE Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Franta: Vom discuta despre relatiile romano-franceze, dar si despre combaterea terorismului si Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a plecat marti dimineata intr-o vizita oficiala in Franta, unde se va intalni cu presedintele Francois Hollande. El a declarat, la Aerportul Otopeni, ca va discuta cu liderii de la Paris despre relatiile romano-franceze, dar si teme de actualitate precum combatarea terorismului sau situatia din Ucraina.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza marti o vizita oficiala in Franta, unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande, cu presedintele Senatului, Gerard Larcher, presedintele .

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, vrem sa avem o puternica mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de cateva luni exista o cooperare politieneasca mult mai stransa intre cele doua tari si ca doreste reglementarea acestei chestiuni cu fermitate, dar intr-un spirit umanitar. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen si privind comunitatea roma

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande, in care precizeaza ca a cerut sprijin pentru aderarea.

Klaus Iohannis se intalneste marti cu Francois Hollande

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita oficiala, marti, in Franta unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande, cu presedintele Senatului, Gerard Larcher, presedintele Adunarii.

Klaus Iohannis: Pentru o transformare profunda de sistem trebuie sa renuntam la populism si electoralism

Dupa doua runde de consultari cu partidele politice, presedintele Klaus Iohannis a mers astazi in Parlament pentru a se adresa Plenului reunit al celor doua Camere. Este primul discurs pe care Klaus.

Conferinta de presa comuna Klaus Iohannis - Francois Hollande/ Iohannis a cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen/ Hollande: Anul 2018 este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Franta, a sustinut marti o conferinta de presa comuna cu presedintele francez Francois Hollande. Am solicitat sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen. Am exprimat speranta ca o decizie va putea fi luata cit mai repede, a afirmat presedintele roman. Cu privire imaginea Romaniei si a comunitatii de romani in Franta, Iohannis a precizat ca a solicitat presedintelui Hollande sprijin in combaterea oricarui discurs ce reduce o relatie solida la clisee. La randul sau, presedintele francez a precizat, cu privire la subiectul sensibil al romilor, ca de ceva timp exista o cooperare politieneasca foarte stransa intre cele doua tari, iar aceasta mobilizare va fi continuata. Hollande a mai spus ca anul 2018 il dorim foarte bine marcat, pentru ca este centenarul Romaniei moderne, iar in Franta vom avea o mare mobilizare pentru a celebra acest moment. HotNews. ro a transmis declaratiile celor doi sefi de statVezi in articol imagini de la primirea oficiala a presedintelui roman Klaus Iohannis la Palatul Elysee.

Ce i-a cerut Klaus Iohannis lui Francois Hollande chiar la Palatul Elysee

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit, marti, la Palatul Elysee cu Francois Hollande, presedintele Frantei. La conferinta comuna de presa, Klaus Iohannis a declar ca vizita oficiala are rolul de a intari parteneriatul strategic dintre Romania si Franta.

Iohannis, inaintea vizitei in Franta: Subliniez importanta consolidarii parteneriatului strategic

Presedintele Klaus Iohannis a plecat, marti, intr-o vizita oficiala in Franta, in cursul careia va avea convorbiri cu presedintele francez, Francois Hollande, seful statului urmand sa participe, joi, si la Consiliul European de la Bruxelles,.

GALERIE FOTO VIDEO. Primirea presedintelui Klaus Iohannis la Palatul Elysee

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Elysee de catre presedintele Republicii Franceze, Francois Hollande. Vizita oficiala are rolul de a intari parteneriatul strategic dintre Romania si Franta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )