Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului: Ludovic Orban este noul premier

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a facut anuntul momentului: Ludovic Orban este noul premier

Klaus Iohannis va face, la ora 17, anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar acestia nu au vrut sa il faca public pana in acest. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis face anuntul momentului, privind functia de premier, la Palatul Cotroceni, la ora 17

Klaus Iohannis va face, la ora 17, anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar acestia nu au vrut sa il faca public pana in acest.

PRESEDINTELE A DECIS: Ludovic Orban este propunerea pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul de premier, precizand ca guvernul va avea un mandat scurt. Acesta trebuie sa prezinte in 10 zile lista Guvernului pentru a obtine votul de investitura al Parlamentului.

Negocieri intense in jurul noului Guvern. Anuntul lui Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii vor avea consultari cu toate formatiun.

Ce a aparut pe pagina lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat marti pe Facebook anuntul desemnarii lui Ludovic Orban in scaunul de premier. Am decis sa-l desemnez premier pe domnul Ludovic Orban. Este presedintele PNL, cel mai mare .

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Presedintele Klaus Iohannis anunta cine va fi noul premier al Romaniei, marti, la ora 17:00. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine insa ca seful statului le-a spus deja liderilor de partid pe cine are de gand sa numeasca in fruntea Guvernului. Anuntul ar fi fost facut in timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni cu partidele politice.

Portret. Cine e Ludovic Orban: a incercat de trei ori sa fie primar al Capitalei, s-a opus formarii USL si a ajuns sef al PNL in urma unui vot covarsitor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti, in urma consultarilor cu partidelor, ca liderul PNL Ludovic Orban este propunerea sa de premier. Intrat in aripa liberala inca din 1992, Orban a devenit un exemplu de politician care nu renunta usor: acesta a candidat de trei ori pentru primaria Capitalei si tot de atatea ori pentru presedintia partidului, avand succes abia in 2017.

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

VIDEO Ludovic Orban este premierul desemnat de presedintele Iohannis

Liderul PNL, Ludovic Orban, este premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern, dupa motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Viorica Dancila. Seful statului a afirmat ca noul guvern trebuie instalat urgent in conditiile in care fiecare zi in plus cu Cabinetul Dancila este o zi pierduta pentru Romania. Prioritatile noului guvern, anuntate de Ludovic OrbanUrmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca Orban dupa desemnarea ca premier.

Ce a scris Ludovic Orban despre sotia sa in declaratia de avere

Klaus Iohannis l-a desemnat, marti. premier pe liderul PNL Ludovic Orban. Desi Ludovic Orban este politican cu state vechi, despre sotia sa, Mihaela s-a vorbit foarte putin. Si asta pentru ca Mihaela Orban a.

Ce salariu si ce bonusuri va avea Ludovic Orban ca Premier al Romaniei. Cati bani va castiga pe luna

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )