Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a facut anuntul. Cine este premierul desemnat. Informatia, confirmata oficial de un politician de top

Presedintele Klaus Iohannis anunta cine va fi noul premier al Romaniei, marti, la ora 17:00. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine insa ca seful statului le-a spus deja liderilor de partid pe cine are de gand sa numeasca in fruntea Guvernului. Anuntul ar fi fost facut in timpul negocierilor de la Palatul Cotroceni cu partidele politice. continuă pe Playtech

VIDEO Ludovic Orban este premierul desemnat de presedintele Iohannis

Liderul PNL, Ludovic Orban, este premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern, dupa motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Viorica Dancila. Seful statului a afirmat ca noul guvern trebuie instalat urgent in conditiile in care fiecare zi in plus cu Cabinetul Dancila este o zi pierduta pentru Romania. Prioritatile noului guvern, anuntate de Ludovic OrbanUrmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca Orban dupa desemnarea ca premier.

Iohannis, asteptat sa anunte, azi, premierul desemnat

Presedintele Klaus Iohannis ar putea anunta, azi, premierul desemnat sa formeze un nou guvern dupa c.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului: Ludovic Orban este noul premier

Klaus Iohannis va face, la ora 17, anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar acestia nu au vrut sa il faca public pana in acest.

Klaus Iohannis face anuntul momentului, privind functia de premier, la Palatul Cotroceni, la ora 17

Klaus Iohannis va face, la ora 17, anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar acestia nu au vrut sa il faca public pana in acest.

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Iohannis: de aproape 30 de ani in politica, singurul liberal care s-a opus infiintarii USL

Ales in 2017 sef al PNL, Ludovic Orban, astazi desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis, a reusit in cei doi ani de mandat sa reduca handicapul electoral al liberalilor care suferisera in 2016 o infrangere usturatoare la alegerile parlamentare. in varsta de 56 de ani, Ludovic Orban a fost unul dintre liberalii incomozi pentru conducerile partidului, fiind, de exemplu, singurul liberal care a votat impotriva formarii USL.

Care este numele premierului desemnat. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Guvernul Dancila a picat la motiunea de cenzura din data de 10 octombrie, iar la Cotroceni au fost consultari in mai multe zile intre presedintele Klaus Iohannis si liderii partidelor parlamentare. Ludovic.

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Ludovic Orban, PREMIERUL DESEMNAT de Klaus Iohannis: Liderul PNL trebuie sa formeze noul guvern(VIDEO)

UPDATE:Decretul prin Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier a fost publicat, marti seara, in Monitorul Oficial. in temeiul prevederilor art. 85 alin. 1) ale art.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Ce a aparut pe pagina lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat marti pe Facebook anuntul desemnarii lui Ludovic Orban in scaunul de premier. Am decis sa-l desemnez premier pe domnul Ludovic Orban. Este presedintele PNL, cel mai mare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )