Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis incepe CONSULTARILE cu partidele parlamentare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis incepe CONSULTARILE cu partidele parlamentare

Imediat dupa ce se intoarce de la Paris, Klaus Iohanis incepe primele consultari cu partidele parlamentare iar tema principala va fi bugetul apararii. Premierul Victor Ponta vine la Cotroceni impreuna cu ministrul. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre discutiile cu partidele politice: Singura tema este bugetul pentru Aparare, care trebuie sa fie 2% din PIB (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, ca la inceputul saptamanii viitoare va purta discutii cu partidele politice, singura tema fiind cea a bugetului pentru Aparare. Tema discutiei este bugetul pe.

Partidele parlamentare, invitate luni la Cotroceni pentru consultari pe tema finantarii Apararii. Vezi programul intalnirilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis marti o invitatie partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament pentru a participa luni la consultari pe tema finantarii Apararii, informeaza .

Presedintele Klaus Iohannis invita partidele la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a transmis partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlamentul Romaniei o invitatie pentru consultari pe tema incheierii unui acord politic cu scopul asigurarii, in anul 2017, a unui prag minimal de 2% din PIB pentru Ministerul Apararii Nationale.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat fotografia profilului de pe Facebook cu mesajul: Je suis Charlie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a schimbat, miercuri seara, fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu mesajul Je suis Charlie, aparut in mediul online, ca eticheta imediat dupa atentatul din Franta si care a fost postat si pe site-ul saptamanalului Charlie Hebdo, unde a avut loc atacul terorist din Franta.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la Marsul Solidaritatii de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va participa, duminica, la marsul solidaritatii organizat la Paris, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Klaus Iohannis intreaba pe Facebook daca Procurorul General ar trebui sau nu sa participe la sedintele CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, joi, pe Facebook, intrebarea daca Procurorul General ar trebui sau nu sa participe la sedintele Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, aratand ca si coruptia si crima organizata, de care se ocupa procurorii, reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale. Nu numai terorismul, dar si coruptia si crima organizata reprezinta amenintari la adresa securitatii nationale a oricarui stat, iar procurorii se afla in prima linie a luptei impotriva retelelor ilegale de orice fel, scrie presedintele Klaus Iohannis in postarea de pe Facebook.

Adevarul Live, ora 15.00: Ce i-au pregatit astrele presedintelui Klaus Iohannis in 2015

Astrologul Mihaela Bucovala vine astazi in studioul Adevarul Live pentru a-i face profilul astrologic presedintelui Klaus Iohannis, dar si Primei Doamne, Carmen Iohannis. Nu in ultimul rand, specialistul in astrologie va trece in revista si principalele evenimente care se intrevad in 2015 pentru Romania, dar si la nivel global.

Klaus Iohannis: Nu am spus ca trebuie sa ridicam acum MCV. Ce vreau eu e sa lucram cu totii ca sa indeplinim aceste obiective si MCV sa nu mai fie necesar/ Despre OUG pe plagiat: Nu voi da replici prin media. Niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la emisiunea Adevarul Live, unde a facut o serie de precizari legate de declaratiile de marti de la Consiliul Superior al Magistraturii privind ridicarea MCV sau participarea procurorului general in cadrul CSAT. Iohannis a dat inapoi pe tema MCV, spunand ca nu vrea ridicarea rapida a acestui mecanism european, ci atunci cand Romania isi va fi indeplinit obiectivele. Cat despre relatia cu premierul Ponta, presedintele Iohannis a spus ca e vorba despre o relatie de lucru. Seful statului a ezitat indelung sa comenteze OUG care ii permite lui Ponta sa renunte la doctoratul plagiat, spunand in cele din urma ca niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa dam legi pentru o persoana. Citeste in articol principalele declaratii ale lui Iohannis.

Ora 11.00 Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vine miercuri, cu incepere de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Klaus Iohannis va detalia prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta.

Klaus Iohannis:Justitia nu trebuie sa se transforme intr-un spectacol mediatic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este invitatul jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu la Adevarul Live. Klaus Iohannis detaliaza prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )