Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe subinspectorul de politie Gheorghe Ionescu cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler

B1 B1,
Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe subinspectorul de politie Gheorghe Ionescu cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler subinspectorului de politie Gheorghe Ionescu, in semn de inalta apreciere pentru devotamentul si. continuă pe B1

Presedintele l-a decorat post-mortem pe subinspectorul de politie Gheorghe Ionescu

Presedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler subinspectorului de politie Gheorghe Ionescu, in semn de inalta apreciere pentru devotamentul si profesionalismul de care a dat dovada in slujba legii.

Politistul Gheorghe Ionescu, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de politie Gheorghe Ionescu, informeaza un comunicat al Cotroceniului.

Politistul Gheorghe Ionescu, decorat post-mortem de presedintele Iohannis

Presedintele Romaniei a semnat vineri decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de politie Gheorghe Ionescu, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei prezidentiale.

Politistul ucis de afaceristul turc, decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata dimineata, decretul de decorare post-mortem a subinspectorului Gheorghe Ionescu. in semn de inalta apreciere pentru devotamentul si profesionalismul de.

Politistul de la Brigada Rutiera a fost avansat, post-mortem, la gradul de subinspector de politie

Politistul de la Brigada Rutiera a fost avansat, post-mortem, in gradul de subinspector de politie, pentru fapte de eroism si sacrificarea vietii in misiune si va fi inmormantat, duminica, la Cimitirul Ghencea Militar, cu onoruri militare.

Dan Andronic: Romania lucrului bine facut a ramas doar un slogan de campanie. Klaus Iohannis a devenit presedinte peste o tara pe care nu are de gand sa o conduca

Jurnalistul Dan Andronic vorbeste intr-un editorial despre scaderea increderii romanilor in Klaus Iohannis. Potrivit unui sondaj recent, presedintele a ajuns la cea mai scazuta cota de incredere, pierzand 22.

Sondaj: Klaus Iohannis scade 22 de procente in increderea romanilor, la doar opt luni de la venirea la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la cea mai scazuta cota de incredere, potrivit unui sondaj care se afla pe masa PSD. Astfel, Iohannis a ajuns de la 78 %, la 56 % cota de incredere, in mai putin de opt luni.

Administratia Prezidentiala confirma intalnirea Klaus Iohannis-Victor Ponta, de la Palatul Cotroceni

Administratia Prezidentiala a confirmat intalnirea care a avut loc la Palatul Cotroceni intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in aceasta dimineata, intr-un comunicat postat pe si.

Analiza: in opt luni de la preluarea mandatului, Klaus Iohannis a facut 20 de vizite oficiale in 12 tari. in alte 16 zile, presedintele s-a aflat in vacante

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat 20 de vizite oficiale in strainatate in 12 tari, in primele opt luni de la preluarea mandatului, petrecand 34 de zile in afara granitelor. Pe langa acestea, seful.

Presedintele Klaus Iohannis face o deplasare oficiala in Statele Unite

Presedintele Klaus Iohannis va face in luna septembrie o deplasare oficiala de aproximativ o saptamana in Statele Unite ale Americii, undeva va participa la sesiunea Adunarii Generale a ONU, care va avea loc la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )