Libnet.ro
UNICEF

21:00

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarile de neconstitutionale facute de Klaus Iohannis si CSM pe tema ordonantei 13 de modificare a Codului Penal (VIDEO)

B1 B1,
Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarile de neconstitutionale facute de Klaus Iohannis si CSM pe tema ordonantei 13 de modificare a Codului Penal (VIDEO)

Curtea Constitutionala se reuneste miercuri, de la ora 11. 00, pentru a dezbate sesizarile facute deCSM si de Klaus Iohannis pe tema OUG care modifica legile penale, in care a fost invocat un conflict. continuă pe B1

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si a CSM privind Ordonanta 13

Sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si a CSM privind conflictul juridic intre puterile statului in legatura cu adoptarea OUG privind modificarea Codurilor Penale vor fi dezbatute miercuri de catre Curtea Constitutionala. Sesizarea de neconstitutionalitate a Avocatului Poporului va fi discutata joi, potrivit news. ro.

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si CSM privind conflictul juridic intre puterile statului legat de Ordonanta 13

Sesizarile presedintelui Klaus Iohannis si a CSM privind conflictul juridic intre Parlament si Guvern in legatura cu adoptarea OUG privind modificarea Codurilor Penale sunt dezbatute, miercuri, de Curtea Constitutionala, incepand cu ora 11.

Curtea Constitutionala a respins sesizarile presedintelui Iohannis si a CSM privind ordonanta de urgenta: Guvernul nu a comis un conflict juridic

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre puterea judecatoreasca si cea executiva si nici intre Parlament si guvern, in.

Zi cruciala la Curtea Constitutionala. Cum ar putea intra in vigoare Ordonanta 13, desi a fost abrogata de Guvern

Curtea Constitutionala a respins miercuri sesizarile trimise de Klaus Iohannis si de CSM privind ordonanta de urgenta numarul 13, care a modificat radical legislatia penala. insa abia joi CCR se va pronunta pe fondul problemei, cand va analiza sesizarea Avocatului Poporului. Daca CCR respinge si aceasta sesizare, sunt sanse mari ca prevederile OUG nr. 13, indelung contestate de strada, sa intre in vigoare.

CCR dezbate miercuri sesizarile presedintelui Iohannis si CSM pe OUG 13, privind conflictul Parlament-Guvern

Curtea Constitutionala se reuneste miercuri, de la ora 11. 00, pentru a dezbate sesizarile facute de CSM si de Klaus Iohannis pe tema OUG care modifica legile penale, in care a fost invocat un conflict juridic de natura constitutionala dintre Parlament.

LIVE VIDEO. CCR dezbate, miercuri, sesizarile depuse de presedintele Iohannis si de Consiliul Superior al Magistraturii, la OUG 13, prin care Guvernul Grindeanu urmarea modifcarea Codului Penal

Sesizarile facute de Consiliul Superior al Magistraturii CSM) si de presedintele Klaus Iohannis pe tema OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, vor fi analizate, miercuri, de Curtea Constitutionala a Romaniei, incepand cu ora 11.

Tariceanu sesizeaza Curtea Constitutionala privind existenta unui conflict juridic intre Guvern si DNA

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a sesizat Curtea Constitutionala in vederea constatarii existentei unui conflict juridic de natura constitutionala intre Guvernul Romaniei si Ministerul Public, prin Directia Nationala Anticoruptie, componenta a autoritatii judecatoresti, dupa ce DNA a deschis o ancheta legata de aprobarea OUG 13/2017, se arata intr-un comunicat de presa.

Decizie finala data de Curtea Constitutionala: Legea conversiei creditelor in franci elvetieni este neconstitutionala

Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala, a decis, marti, Curtea Constitutionala. Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a anuntat ca ju.

Curtea Constitutionala secera picioarele creditatilor in CHF

Mugur Isarescu: Se pot gasi solutii prin negocieri bilaterale *Motivatia CCR - principiul bicameralismului si neconcordanta cu legislatia europeana *Cristian Dan: Pentru imprumutatii in CHF, decizia este o lovitura puternica *Isarescu: O decizie corecta *Piperea: Ar trebui sa apara primul val de notificari pentru negociere, in baza Legii darii in plata Cea mai grea palma pe care imprumutatii in franci elvetieni CHF) au primit-o dupa explozia neasteptata a acestei monede a fost data, ieri, de Curtea Constitutionala a Roma-niei CCR), care a decis ca Legea conversiei creditelor in CHF este neconstitutionala.

Tribunalul Militar Bucuresti sesizeaza Curtea Constitutionala in cazul pompierilor din dosarul Colectiv

Tribunalul Militar Bucuresti a decis, luni, in cazul pompierilor din dosarul Colectiv, sa sesizeze Curtea Constitutionala cu doua exceptii de neconstitutionalitate vizand aplicarea legii penale mai favorabile pana la judecarea definitiva a cauzei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )