Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, dupa discutia cu protestatarii de la Cotroceni: inteleg sa imi exercit mandatul ascultand vocea tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa discutia cu protestatarii de la Cotroceni: inteleg sa imi exercit mandatul ascultand vocea tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor

Presedintele Klaus Iohannis a explicat miercuri seara, intr-o postare pe Facebook, ca a fost sa stea de vorba cu protestatarii din fata Palatului Cotroceni pentru ca doreste sa isi exercite. continuă pe B1

Iohannis, dupa ce s-a intalnit cu protestatarii de la Cotroceni: inteleg sa ascult vocea tuturor romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook, dupa ce miercuri seara a iesit sa stea de vorba cu protestatarii din fata Palatului Cotroceni, ca intelege sa isi exercite mandatul de presedinte ascultand vocea tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor si ca este absolut firesc sa existe diferente de pareri, fiind dreptul fiecarui cetatean sa-si exprime convingerile pasnic si civilizat.

FOTO + VIDEO. Presedintele Klaus Iohannis a incercat sa discute cu protestatarii de la Cotroceni. Batranii l-au injurat si au refuzat orice dialog cu seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a iesit in fata Palatului Cotroceni, in seara de miercuri, si a incercat sa vorbeasca cu protestatarii ce se strang acolo de mai multe zile si contesta presedintia. Seful statului a incercat sa vorbeasca cu persoanele aflate la protest, dar nu a reusit sa faca acest lucru, din cauza huiduielor si a injuraturilor pe care le primea.

Iohannis, dupa ce s-a intalnit cu protestatarii de la Cotroceni: Inteleg sa ascult vocea tuturor romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook, dupa ce miercuri seara a iesit sa stea de vorba cu protestatarii din fata Palatului Cotroceni, ca intelege sa isi exercite mandatul de presedinte ascultand vocea tuturor romanilor, indiferent de.

CTP critica asupru decizia lui Klaus Iohannis de a iesi in fata protestatarilor: E o eroare. Nu inteleg de ce nu i-a invitat in Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis a iesit in aceasta seara sa se intalneasca cu protestatarii din fata Palatului Cotroceni care ii cer demisia si sunt sustinatori ai Guvernului Grindeanu. Liderul statului.

Ati obosit deja? Ghinion!. Klaus Iohannis, catre parlamentarii PSD care au parasit plenul in timpul discursului sau din Parlament (VIDEO)

Parlamentarii PSD au parasit plenul Parlamentului in timpul discursului sustinut de presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului i-au acuzat ca au venit in campanie cu un program de guvernare ar.

Klaus Iohannis: inteleg sa-mi exercit mandatul de presedinte ascultand vocea tuturor romanilor

Klaus Iohannis a afirmat ca el a mers sa vorbeasca cu oamenii ce protesteaza la Palatul Cotroceni, pentru ca vrea sa asculte vocea tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor. Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a presedintelui, dupa ce el a incercat sa vorbeasca cu protestatarii.

Protest la Cotroceni, ziua a treia. Aproximativ 200 de persoane cer demisia presedintelui Klaus Iohannis

Mitingul de sustinere a Guvernului Grindeanu continua, marti, pentru a treia zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni. Protestatarii il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a instigat poporul impotriva executivului si ii cer demisia.

FOTO VIDEO Protest la Cotroceni, ziua a treia. 2.000 de oameni cer demisia presedintelui Klaus Iohannis

Mitingul de sustinere a Guvernului Grindeanu continua, marti, pentru a treia zi consecutiv, in fata Palatului Cotroceni. Protestatarii il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a instigat poporul impotriva executivului si ii cer demisia.

Presedintele, la protest: Klaus Iohannis a mers sa discute cu contestatarii sai de la Palatul Cotroceni(FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a mers miercuri in mijlocul protestatarilor de la Palatul Cotroceni care sustin Guvernul Grindeanu. Seful statului, care a fost intampinat cu huiduieli de.

Klaus Iohannis i-a felicitat pe noii membri ai Consiliului Concurentei

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a sustinut astarzi la Palatul Cotroceni, o alocutiune in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului de investitura in functie a membrilor Consiliului Concurentei, ocazie cu care i-a felicitat pe noii membri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )