Libnet.ro
UNICEF

18:45

Klaus Iohannis: Ar fi o mare eroare daca Guvernul Ponta ar da o ordonanta care ar aproba migratia politica

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Ar fi o mare eroare daca Guvernul Ponta ar da o ordonanta care ar aproba migratia politica

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, considera ca ordonanta care le va da dreptul alesilor locali sa migreze de la un partid la altul fara sa-si piarda mandatul este o eroare. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Ar fi o mare eroare daca Guvernul Ponta ar da o ordonanta care ar aproba migratie politica

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, considera ca ordonanta care le va da dreptul alesilor locali sa migreze de la un partid la altul fara sa-si piarda mandatul este o eroare.

Klaus Iohannis: Nu voi coabita, ci voi colabora cu guvernul PSD atat timp cat va fi in functiune

Presedintele liberal Klaus Iohannis a declarat, joi, ca nu va coabita, ci va colabora cu guvernul PSD in cazul in care va fi ales presedintele tarii. Coabitarea este un fel de troc politic total nepotrivit asa.

Klaus Iohannis: Nu voi coabita, ci voi colabora cu guvernul PSD atat timp cat va fi in functiune

Liderul PNL Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la Presedintia Romaniei, a declarat joi, la Focsani, ca nu va coabita, ci va colabora cu guvernul PSD, in cazul in care va fi ales presedinte al tarii.

Klaus Iohannis: Ar fi o eroare mare daca Guvernul ar da ordonanta prin care s-ar aproba migratia politica a primarilor

Liderul PNL, Klaus Iohannis, spera ca actualul guvern nu va emite ordonanta care sa permita migratia politica a primarilor, dupa cum a declarat sambata la Ramnicu Valcea, in cadrul Delegatiei Permanente a liberalilor valceni.

Klaus Iohannis: Daca voi fi presedinte, voi colabora cu Guvernul Ponta, nu voi coabita. Nu va dura mult

Klaus Iohannis: in masura in care voi fi presedintele Romaniei in decembrie, sigur ca voi colabora cu guvernul care este in functie. Dar asta nu inseamna ca voi coabita. Coabitarea este un fel de troc politic, total netransparent. Este ceea ce avem acum in functiune. O colaborare este in baza legii, in baza Constitutiei si va functiona pana cand se schimba guvernul. Nu imi fac mari probleme, Guvernul Ponta nu va ramane mult timp in functiune, deci nu va fi o perioada foarte lunga de colaborare cu Guvernul PSD, va fi foarte scurta .

Iohannis: Daca voi fi presedinte, voi colabora cu Guvernul Ponta, nu voi coabita

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, astazi, la Focsani, ca, daca va fi ales presedinte, va colabora cu Guvernul Ponta, insa nu va coabita, deoarece coabitarea este un troc politic, total netransparent, adaugand ca nu isi face probleme intrucat Executivul PSD nu va ramane mult timp in functiune, transmit surse din presa.

Iohannis: Guvernul Ponta nu va ramane in functiune daca voi fi presedinte

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, ieri, la Focsani, ca, daca va fi ales presedinte, va colabora cu Guvernul Ponta, insa nu va coabita, deoarece coabitarea este un troc politic, total netransparent, adaugand ca nu isi face probleme intrucat Executivul PSD nu va ramane mult timp in functiune.

Klaus Iohannis, mesaj la 75 de ani de la semnarea pactului Ribentropp-Molotov, pe 23 august: Sa ne amintim de victimele regimurilor totalitare care au pus stapanire pe o mare parte din continentul nostru

Liderul liberal Klaus Iohannis a transmis sambata un mesaj de comemorare a 75 de ani de la semnarea pactului odios Ribentropp-Molotov, un capitol tragic ce a dus la regimurile totalitare care au pus stapanire pe mare parte din continentul nostru. De la divizarea natiunii la tragediile umane nespuse, momentul 23 august ramane o borna cinica in istoria secolului XX, scrie Iohannis.

Traian Basescu: Nu voi spune daca m-am vazut cu Klaus Iohannis. Nu vreau sa creez un precedent

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV ca dezbaterea privind vizita lui Klaus Iohannis la resedinta este ridicola, afirmand ca nu doreste.

Klaus Iohannis: Ar fi fost mai bine sa avem mai putini candidati pe dreapta

Presedintie Klaus Iohannis a spus ca si-ar fi dorit o concentrare mai buna pe dreapta esicherului politic. Iohannis a mai spus ca o prima centralizare a numarului de semnaturi va avea la sfarsitul acestei saptamani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )