Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis: Ar fi fost mai bine sa avem mai putini candidati pe dreapta

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Ar fi fost mai bine sa avem mai putini candidati pe dreapta

Presedintie Klaus Iohannis a spus ca si-ar fi dorit o concentrare mai buna pe dreapta esicherului politic. Iohannis a mai spus ca o prima centralizare a numarului de semnaturi va avea la sfarsitul acestei saptamani. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Eu sigur nu mai dau inapoi. Candidatura mea este foarte sigura / Ar fi fost mai bine sa avem mai putini candidati de dreapta

Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale, a declarat vineri, la Arad, ca se bazeaza in noiembrie pe votul ardelenilor si banatenilor si a adaugat ca spera sa reuseasca sa ii convinga si pe tineri sa iasa la urne, acestora urmand a le fi adresata o parte a campaniei sale electorale. Iohannis a vorbit si despre Crin Antonescu, dar a si subliniat faptul ca ar fi fost mai bine sa existe mai putini candidati de dreapta.

Sova: Klaus Iohannis nu mai are sustinerea liberalilor

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Dan Sova, sustine ca liberalii l-au abandonat pe Klaus Iohannis, de vreme ce nimeni din PNL nu i-a luat apararea atunci cand Crin Antonescu a lansat un atac extrem de dur la.

Klaus Iohannis: Intrarea Elenei Udrea in cursa prezidentiala era un lucru asteptat, in niciun fel o surpriza. Suntem o tara libera

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, afirma ca se astepta la anuntul candidaturii Elenei Udrea si ca, desi prezenta mai multor candidati de centru-dreapta in cursa pentru Presedintie nu e neaparat un lucru bun, pana la urma Romania e o tara libera.

Klaus Iohannis: Daca voi fi presedinte, voi colabora cu Guvernul Ponta, nu voi coabita. Nu va dura mult

Klaus Iohannis: in masura in care voi fi presedintele Romaniei in decembrie, sigur ca voi colabora cu guvernul care este in functie. Dar asta nu inseamna ca voi coabita. Coabitarea este un fel de troc politic, total netransparent. Este ceea ce avem acum in functiune. O colaborare este in baza legii, in baza Constitutiei si va functiona pana cand se schimba guvernul. Nu imi fac mari probleme, Guvernul Ponta nu va ramane mult timp in functiune, deci nu va fi o perioada foarte lunga de colaborare cu Guvernul PSD, va fi foarte scurta .

Klaus Iohannis a mintit atunci cand a afirmat ca nu a mai avut discutii cu presedintele Traian Basescu

Klaus Iohannis, ar fi mintit atunci cand a negat ca a mai avut discutii cu presedintele, Traian Basescu, dupa 2008. Jurnalistii de la stiripesurse. ro scriu ca exista informatii, care demonstreaza ca Iohannis.

Klaus Iohannis: Antonescu are inca nevoie de un timp de digerare. Trebuie sa fim un pic si empatici

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale ACL) la Presedintie, s-a aflat, marti, la Alba Iulia, unde a participat la sedinta Colegiului Director al ACL Alba, intalnire la care au fost prezente circa 600 de persoane.

Klaus Iohannis a votat cu Traian Basescu la alegerile din 2004

Klaus Iohannis l-a votat pe Traian Basescu la alegerile prezidentaile din anul 2004, relateaza DCNews. in urma cu cativa ani, Iohannis a recunoscut ca l-a votat la alegerile prezidentiale din 2004, pe Traian.

Klaus Iohannis, vizita in judetul Valcea

Klaus Iohannis, prezidentiabilul ACL, este asteptat sambata dupa-amiaza in judetul Valcea. Acesta se va intalni cu aproximativ 400 de membrii PNL si PDL din judet.

Klaus Iohannis, criticat de Deutsche Welle: incearca sa se hraneasca electoral din mitul germanului

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, este criticat pe site-ul Deutsche Welle, intr-o analiza in care se atrage atentia asupra faptului ca acesta ar incerca sa se hraneasca electoral din mitul.

Klaus Iohannis: Nu voi coabita, ci voi colabora cu guvernul PSD atat timp cat va fi in functiune

Presedintele liberal Klaus Iohannis a declarat, joi, ca nu va coabita, ci va colabora cu guvernul PSD in cazul in care va fi ales presedintele tarii. Coabitarea este un fel de troc politic total nepotrivit asa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2705 seconds )