Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, mesaj de solidaritate cu bolnavii de cancer din Romania: Dreptul lor la sanatate si la viata trebuie respectat in orice situatie

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, mesaj de solidaritate cu bolnavii de cancer din Romania: Dreptul lor la sanatate si la viata trebuie respectat in orice situatie

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate cu bolnavii de cancer din Romania cu ocazia Zilei Mondiale a luptei impotriva cancerului. Presedintele Romaniei a atras atentia asupra organizarii defectuase a sistemului sanitare. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, mesaj de solidaritate cu bolnavii de cancer din Romania: Dreptul lor la sanatate si la viata, trebuie respectat in orice situatie

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate cu bolnavii de cancer din Romania cu ocazia Zilei Mondiale a luptei impotriva cancerului. Presedintele Romaniei a atras atentia asupra organizarii defectuase a sistemului sanitare.

Klaus Iohannis, mesaj in plenul Parlamentului. Vezi cand il va transmite

UPDATE- Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, o scrisoare deschisa presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, in care le propune sa sustina un mesaj,.

Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a luptei impotriva cancerului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, pe pagina personala de Facebook, ca astazi este Ziua Mondiala a luptei impotriva cancerului.

Klaus Iohannis, asteptat la meciul Simonei Halep din Fed Cup la Galati: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cap, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

Klaus Iohannis, asteptat de Simona Halep la meciul din Fed Cup: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cup, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie. Iohannis le-a remis presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului o scrisoare in acest sens, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca Iohannis s-a intalnit astazi dimineata cu presedintii celor doua camere ale Parlamentului pentru a discuta prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare. Potrivit unui comunicat al Cotroceniului, Iohannis a subliniat nevoia de recredibilizare a Parlamentului in viata politica si in constiinta cetatenilor.

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa adreseze un mesaj Parlamentului in data de 9 februarie, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis intentioneaza sa transmita un mesaj in Plenul Parlamentului pe 9 februarie

Presedintele Klaus Iohannis va transmite un mesaj in plenul Parlamentului pe data de 9 februerie la ora 16:00, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului si-a anuntat intentia prin.

FOTO: Klaus Iohannis: Memoria presedintelui Richard von Weizsacker va fi pentru totdeauna pretuita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, in cartea de condoleante deschisa la sediul Ambasadei Republicii Federale Germania, in memoria fostului presedinte Richard von Weizsacker. Iohannis a postat pe Facebook un mesaj, dupa semnarea in cartea de condoleante de la Ambasada Germaniei.

Klaus Iohannis: Doar o alianta PLDM-PD-PL poate continua reformele in Republica Moldova

Accelerarea reformelor in Republica Moldova este posibila numai daca partidele pro-europene vor forma o alianta si vor guverna impreuna. Acest mesaj a fost transmis de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in cadrul unei intrevederi cu ambasadorul RM la Bucuresti, Iurie Renita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )