Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis: Trebuie sa depasim definitiv situatiile in care Parlamentul se opune anchetarii membrilor sai

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Trebuie sa depasim definitiv situatiile in care Parlamentul se opune anchetarii membrilor sai

Presedintele Klaus Iohannis considera ca Romania devine treptat model si inspiratie pentru alte tari in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei, aratand ca marti, cu ocazia prezentarii bilantului Directiei Nationale Anticoruptie, va sublinia ca ca trebuie depasite definitiv situatiile in care Parlamentul se opune anchetarii membrilor sai. continuă pe Hotnews

Iohannis va merge la bilantul DNA: Sa depasim situatii in care Parlamentul se opune anchetarii alesilor

Presedintele Klaus Iohannis anunta pe Facebook ca va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde va sublinia din nou ca trebuie depasite definitiv situatiile in care.

Iohannis va merge, marti, la bilantul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat pe pagina personala de Facebook ca va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde va sublinia din nou ca trebuie depasite definitiv situatiile in care Parlamentul se opune anchetarii membrilor sai.

Klaus Iohannis face o vizita in R. Moldova, la o saptamana dupa numirea noului Guvern de la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe.

Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Republica Moldova, marti si miercuri

Presedintele Klaus Iohannis face, marti si miercuri, o vizita oficiala in Republica Moldova, la aproape o saptamana dupa ce Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici, seful statului avand pe agenda convorbiri cu omologul moldovean, cu premierul, dar si cu liderii principalelor partide politice.

Klaus Iohannis: Lupta anticoruptie trebuie sa se duca cu toata hotararea. Si se duce

Lupta anticoruptie din Romania trebuie sa se duca cu toata hotararea, si se duce, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a mai spus ca Romania nu face reforma si lupta.

Klaus Iohannis va participa marti la bilantul DNA: Sper ca partidele sa-si respecte angajamentul de a face mai simple procedurile care privesc cererile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit unui anunt facut pe Facebook. Cu aceasta ocazie, seful statului va sublinia din nou ca trebuie d.

Primul presedinte european primit de Klaus Iohannis la Bucuresti: Rosen Plevneliev, presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis il primeste astazi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, fiind primul lider european care efectueaza o vizita bilaterala in mandatul lui Iohannis. Dupa intalnirea cu seful statului roman, Rosen Plevneliev este asteptat de catre premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii privind jurisdictia Curtii Internationale de Justitie

Presedintele Klaus Iohannis cere reexaminarea legii care prevede recunoasterea, printr-o declaratie, a jurisdictiei Curtii Internationale de Justitie ca fiind obligatorie si fara acord special, informeaza.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la un an de la revolutia din Ucraina. Cand se va intalni cu Porosenko

Presedintele Klaus Iohannis si-a trimis un consilier la manifestatiile de la Kiev, pentru comemorarea celor care au murit in evenimentele din 2014, cand a fost alungat de la putere fostul presedinte prorus Victor.

Klaus Iohannis se va intalni joi cu presedintele german Joachim Gauck si cancelarul Angela Merkel

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit, joi, in cadrul vizitei pe care o va efectua in Germania, de presedintele Joachim Gauck si de cancelarul Angela Merkel, potrivit informatiilor publicate pe site-ul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )