Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis va merge, marti, la bilantul DNA

România Liberă România Liberă,
Iohannis va merge, marti, la bilantul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat pe pagina personala de Facebook ca va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde va sublinia din nou ca trebuie depasite definitiv situatiile in care Parlamentul se opune anchetarii membrilor sai. continuă pe România Liberă

Iohannis va merge la bilantul DNA: Sa depasim situatii in care Parlamentul se opune anchetarii alesilor

Presedintele Klaus Iohannis anunta pe Facebook ca va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), unde va sublinia din nou ca trebuie depasite definitiv situatiile in care.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre Parlament cu doar o zi inainte de a merge la bilantul DNA

Intr-un nou mesaj postat pe contul sau de Facebook, presedintele Klaus Iohannis, sustine ca Romania este deja un model si o sursa de inspiratie pentru alte tari in ceea ce priveste lupta anticoruptie.

Klaus Iohannis va participa marti la bilantul DNA: Sper ca partidele sa-si respecte angajamentul de a face mai simple procedurile care privesc cererile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la bilantul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit unui anunt facut pe Facebook. Cu aceasta ocazie, seful statului va sublinia din nou ca trebuie d.

DNA isi prezinta marti bilantul pe anul trecut. Conferinta va fi transmisa in direct, de la ora 11.00, pe adevarul.ro

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, va prezenta, marti, bilantul institutiei pe anul 2014. Printre cele mai importante, si in acelasi timp discutate anchete demarate anul trecut de procurori se numara dosarele Microsoft si Retrocedari ilegale, cel din urma ajungand deja pe masa judecatorilor. Bilantul DNA va putea fi urmarit in direct, pe adevarul. ro, incepand cu ora 11.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la un an de la revolutia din Ucraina. Cand se va intalni cu Porosenko

Presedintele Klaus Iohannis si-a trimis un consilier la manifestatiile de la Kiev, pentru comemorarea celor care au murit in evenimentele din 2014, cand a fost alungat de la putere fostul presedinte prorus Victor.

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe omologul bulgar, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, prima vizita a unui sef de stat de la preluarea mandatului de presedinte. La ora 10. 30, a inceput vizita oficiala in Romania.

Iohannis se intalneste, vineri, cu presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, vineri, la ora 10:30, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, aflat in vizita oficiala in Romania, anunta Administratia Prezidentiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )