Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis, in plenul APCE: Moldova este extrem de importanta pentru Romania, nu doar pentru ca suntem vecini. Ne leaga mostenirea istorica!

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, in plenul APCE: Moldova este extrem de importanta pentru Romania, nu doar pentru ca suntem vecini. Ne leaga mostenirea istorica!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reiterat sprijinul Romaniei pentru Republica Moldova. in cadrul discursului sau in fata plenului Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei de miercuri, 25 ianuarie, Iohannis a vorbit si despre relatia Bucurestiului cu Chisinaul. continuă pe Adevărul

Corespondenta de la Strasbourg. Klaus Iohannis, in plenul APCE: Majoritatile sa nu abuzeaze de drepturile lor legitime numai pentru ca sunt o majoritate

Presedintele Klaus Iohannis a sustiut miercuri un discurs in cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE), in care a vorbit despre majoritatile care abuzeaza de drepturile lor legitime, in contextul in care, in Romania, Guvernul PSD se pregateste sa modifice legislatia penala. Ieri, Klaus Iohannis a discutat pe tema gratierii si cu presedintele CEDO, Guido Raimondi.

Corespondenta de la Strasbourg. Klaus Iohannis sustine azi discursul in Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, incepand cu ora 13. 00, un discurs in cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei APCE). Ulterior, sefii grupurilor politice din APCE ii vor adresa intrebari presedintelui, surse politice spunand pentru Adevarul ca va fi atins si subiectul ordonantelor de urgenta privind modificarea legislatiei penale. Ieri, Klaus Iohannis a discutat pe tema gratierii si cu presedintele CEDO, Guido Raimondi.

Klaus Iohannis, la Strasbourg: Lupta anti-coruptie in Romania nu este o misiune usoara

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, in plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, ca lupta anti-coruptie din Romania nu este o misiune usoara.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu l-am cunoscut pe Dan Adamescu, dar ca sef al statului sunt gata sa sustin procedurile legale prin care sa se stabileasca adevarul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut, miercuri, in plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, ca nu l-a cunoscut personal pe omul de afaceri Dan Adamescu, dar ca este gata sa sustina procedurile legale prin care sa se stabileasca adevarul in acest caz.

Presedintele Igor Dodon i-a cerut lui Klaus Iohannis sa nu se mai amestece in politica dusa la Chisinau: Sa ne comportam ca vecini, fiecare sa se uite in ograda sa

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a rugat pe Klaus Iohannis sp renunte la declaratii privind comportamentul politicienilor din Republica Moldova.

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Strasbourg, unde s-a intalnit cu Secretarul General al Consiliului Europei: Am cazut de acord ca este esential sa actionam cu fermitate impotriva extremismului, populismului, xenofobiei si nationalismul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, marti si miercuri, o vizita oficiala la Strasbourg, unde va participa la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, la invitatia presedintelui acestui for, Pedro Agramunt.

Liviu Dragnea, despre referendumul declansat de Klaus Iohannis: PSD nu este in razboi cu presedintele

PSD nu este in razboi cu presedintele Iohannis, a declarat liderul social-democrat Liviu Dragnea, marti, la sediul PSD, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declansat procedura privind organizarea unui referendum pe tema justitiei.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Unirii: Aceasta zi este o lectie a prezentului. Cele mai periculoase amenintari nu vin din afara tarii, ci din interior, dar fiti increzatori ca impreuna vom reusi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Micii Uniri, afirmand ca acest eveniment a fost dorinta oamenilor curajosi care au crezut in lege si dreptate. Totodata, seful statului a subliniat ca Unirea Principatelor Romane este o lectie o prezentului.

Klaus Iohannis a primit cadouri in 2017 cu o valoare totala de 17.000 de lei. Cel mai scump este un pumnal argintat in teaca cu motive orientale si o icoana placata cu foita de aur

Presedintele Klaus Iohannis a primit anul trecut mai multe cadouri care au o valoare totala de 17. 000 de lei. Printre ele se enumera si un pumnal argintat sau o icoana decorata cu cristale Swarovschi. Toate obiectele primite de presedinte vor ramane in patrimoniul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca are un plan B, daca Legea gratierii trece: Nu poate fi facuta pentru politicieni. Trebuie facuta pentru cei din inchisori, nu pentru cei care stau in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti seara, la Strasbourg, ca Legea gratierii nu este solutia pentru supraaglomerarea din inchisori. Mai mult, seful statului a explicat ca Romania are un termen de aproximativ 18 luni pentru a elabora un pachet de masuri pentru a evita sanctiunile de la CEDO.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )