Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, se intalneste la Timisoara cu echipa care a adus orasului de pe Bega titlul de Capitala Culturala Europeana 2021

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, se intalneste la Timisoara cu echipa care a adus orasului de pe Bega titlul de Capitala Culturala Europeana 2021

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, efectueaza, luni, o vizita la Timisoara, unde va participa la o serie de evenimente, desfasurate sub egida Timisoara Centru academic, cultural si stiintific. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: ii cer lui Klaus Iohannis sa ramana presedintele Romaniei, nu este presedintele PNL

Liviu Dragnea, presedintele PSD, spune ca afirmatiile lui Klaus Iohannis privind nominalizarea unui premier sunt la limita Constitutiei si ca presedintele manifesta o tendinta de a acumula tot mai multa.

VIDEO Zeci de lideri din intreaga lume, inclusiv presedintele Klaus Iohannis, iau parte la funeraliile lui Shimon Peres

Lideri din intreaga lume, inclusiv presedintele roman Klaus Iohannis, participa vineri la funeraliile fostului presedinte israelian Shimon Peres, una dintre figurile politice care au dominat scena mondiala timp de sase decenii.

Viktor Orban, confundat cu presedintele Klaus Iohannis la funeraliile lui Shimon Peres

Premierul Ungariei Viktor Orban a fost confundat cu presedintele Klaus Iohannis la funeraliile fostului presedinte israelian Shimon Peres, care a murit miercuri la varsta de 93 de ani in urma unui accident vascular cerebral.

Klaus Iohannis: Situatia lui Vasile Blaga este o surpriza foarte neplacuta si prin aceasta evolutie PNL a ajuns intr-o situatie complicata. Presedintele spune ca demisia a fost o atitudine politica corecta

PNL este intr-o situatie foarte complicata, dupa ce Vasile Blaga a demisionat de la conducerea formatiunii, ca urmare a punerii sale sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, a sustinut, joi, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis il invita pe Dacian Ciolos sa isi ia un carnet de partid: Dupa alegerile parlamentare vom avea un guvern politic. Ciolos trebuie sa se decida. Dragnea si Tariceanu reactioneaza iritati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca dupa alegerile parlamentare din acest an nu va mai desemna un premier independent, ci unul care va reprezenta un partid politic. De asemenea, membrii Guvernului vor fi reprezentantii unor partide politice, a precizat seful statului.

Klaus Iohannis, despre scandalul in care este implicata Kovesi: Daca va dori sa vina sa imi prezinte punctul de vedere sunt deschis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat in cadrul unor declaratii date jurnalistilor ca in cazul in care Kovesi va vrea sa ii prezinte punctul sau de vedere, privind autodenuntatul lui.

Klaus Iohannis: Nu voi nominaliza persoane independente dupa alegeri, vom avea un guvern politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi in timpul unor declaratii acordate presei ca dupa alegerile parlamentare din decembrie, nominalizarea sa pentru functia de premier va fi un om politic care va.

Klaus Iohannis, mesaj pentru Dacian Ciolos: Trebuie sa isi declare intentiile de viitor, iar daca vrea sa continue sa spuna cu ce partid simpatizeaza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit in cadrul declaratiilor pe care le-a acordat presei despre viitorul lui Dacian Ciolos, daca acesta va intra in alegeri de partea unui partid sau va ramane.

Presedintele Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Vasile Blaga: PNL este in criza

Klaus Iohannis a comentat, joi, criza politica din PNL, dupa demisia copresedintelui Vasile Blaga, ca urmare a inceperii urmaririi penale pe numele sau, intr-un dosar de coruptie. Vom reveni cu.

Palatul Cotroceni a fost iluminat in roz. Mesajul pe care il transmite Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a anuntat sambata seara ca Administratia Prezidentiala a iluminat in roz Palatul Cotroceni, alpturandu-se astfel campaniei de constientizare a acestei boli. 'Anual,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )