Libnet.ro
UNICEF

16:01

Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2018: Decidentii politici si guvernamentali sa nu repete greselile sau tentatiile unor politici exuberante

B1 B1,
Klaus Iohannis a promulgat bugetul pe 2018: Decidentii politici si guvernamentali sa nu repete greselile sau tentatiile unor politici exuberante

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei prezidentiale. Seful statului. continuă pe B1

Iohannis a promulgat bugetul pe anul 2018

Klaus Iohannis a promulgat astazi Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat, potrivit unui comunicat de presa al Presidency. ro.

Legea bugetului pe 2018 a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a emis miercuri un decret de promulgare a Legii Bugetului de stat pe anul 2018. Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului au votat, in data de 22 decembrie,.

Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe 2018, insa critica PSD: Proiectia unei cresteri a incasarilor din TVA de 16% este una mult prea optimista

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri, Legea bugetului de stat. Seful statului atrage insa atentia asupra unor vulnerabilitati ale bugetului anului 2018 si asupra provocarilor cadrului fiscal-bugetar actual, avand in vedere ca Romania are nevoie de un buget credibil si echilibrat, care sa urmareasca in mod consecvent mentinerea obiectivelor fundamentale de stabilitate macroeconomica, predictibilitate si sustenabilitate fiscal-bugetara.

Ce fac de Revelion Klaus Iohannis, Liviu Dragnea sau Mihai Tudose

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece Revelionul in Sibiu, el fiind asteptat la miezul noptii in Piata Mare. Premierul Mihai Tudose a ales sa sarbatoreasca noaptea dintre ani la.

Klaus Iohannis lauda protestele de strada anti-PSD, in mesajul de Anul Nou adresat romanilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica, 31 decembrie a. c. , traditionalul mesaj adresat romanilor cu prilejul Anului Nou. Seful statului afirma ca anul 2017 a fost un an al.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor un mesaj de felicitare cu ocazia Anului Nou, in care spune ca 2017 a fost un an al incercarilor, in care societatea si-a demonstrat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )