Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis lauda protestele de strada anti-PSD, in mesajul de Anul Nou adresat romanilor (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis lauda protestele de strada anti-PSD, in mesajul de Anul Nou adresat romanilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica, 31 decembrie a. c. , traditionalul mesaj adresat romanilor cu prilejul Anului Nou. Seful statului afirma ca anul 2017 a fost un an al. continuă pe B1

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis romanilor un mesaj de felicitare cu ocazia Anului Nou, in care spune ca 2017 a fost un an al incercarilor, in care societatea si-a demonstrat.

Ce fac de Revelion Klaus Iohannis, Liviu Dragnea sau Mihai Tudose

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece Revelionul in Sibiu, el fiind asteptat la miezul noptii in Piata Mare. Premierul Mihai Tudose a ales sa sarbatoreasca noaptea dintre ani la.

Doua decrete privind eliberarea din functie a doi judecatori semnate astazi de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, a semnat astazi doua decrete ce fac referire sa eliberarea din functie a judecatorilor Nela Olimpia Achim si Traian Ionescu.

VIDEO Iohannis, in mesajul de Anul Nou: Viitorul ne va pune in fata unor noi provocari, uniti si solidari avem puterea de a construi o Romanie mai buna

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, arata in mesajul transmis cu prilejul Anului Nou ca 2017 a fost un an al incercarilor, in care societatea romaneasca si-a demonstrat pe deplin maturitatea si atasamentul fata de valorile democratiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )