Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, reactie dupa plecarea Elenei Udrea in Costa Rica

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, reactie dupa plecarea Elenei Udrea in Costa Rica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de rechemare in taraa lui Ion Vilcu, ambasador al Romaniei in mai multe state, printre care si Costa Rica. Acesta ar putea fi schimbat din. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, reactie virulenta la masurile PSD: Au marit salariile pana le-a micsorat. Au facut un hobby din a schimba tot ce functioneaza in Romania

Klaus Iohannis a avut miercuri o reactie virulenta la adresa PSD, in contextul scandalurilor legate modificarile legislative care au dus la scaderea veniturilor romanilor. intrebat daca, din punctul sau de.

Ambasadorul din Costa Rica, RECHEMAT la Bucuresti. Scandal la MAE dupa fuga Elenei Udrea

Scandalul privind fuga in Costa Rica a fostului ministru Elena Udrea si a fostei sefe DIICOT, Alina Bica, atinge cote maxime. Ministerul de Externe MAE) a avut, zilele trecute, o primareactie in acest caz.

UPDATE/ Ambasadorul din Costa Rica, RECHEMAT la Bucuresti. Scandal la MAE dupa fuga Elenei Udrea // Precizarile Ministerului de Externe

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe a trimis redactiei B1 TV o precizare pe care o redam integral la finalul articolului Scandalul privind fuga in Costa Rica a fostului ministru Elena Udrea si a fostei sefe.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader a avut o prima reactie, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA. in conditiile in care Presedintele Romaniei nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de.

Klaus Iohannis, primul discurs dupa anuntul despre Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, marti, intr-o ceremonie care a avut loc la Cotroceni mai multi medici si.

Dosarul Revolutiei: Cum trage de timp Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Ion Iliescu (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader nu a transmis Parchetului Militar avizul primit din partea presedintelui Klaus Iohannis pe numele fostului presedinte Ion Iliescu, dar si in cazul fostui premier Petre Roman si a .

Reactia lui CTP dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Presedintele nu a spus ca DNA e perfect. De ce Tudorel Toader nu s-a facut de la inceput politician dambovitean?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu da curs cererii ministrului Tudorel Toader de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. CTP considera.

Liviu Dragnea il face mincinos pe Klaus Iohannis: Nu e admisibil ca un om cu asa autoritate sa spuna asemenea minciuna

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a afirmat ca PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat si a avertizat ca guvernul vrea sa nationalizeze Pilonul.

Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis in scandalul momentului: Judecatorii CCR vor decide

Scandal in politica romaneasca, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Judecatorii CCR vor decide indiferent de ce crede presedintele, a spus Liviu Dragnea. La.

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )