Libnet.ro
UNICEF

19:31

Klaus Iohannis: Relatia cu Victor Ponta este una de lucru. Mi se pare normal fiindca raspundem de bunul mers al Romaniei

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Relatia cu Victor Ponta este una de lucru. Mi se pare normal fiindca raspundem de bunul mers al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-un interviu, ca relatia sa cu premierul Victor Ponta este una de lucru, aratand ca este normal ca presedintele si prim-ministrul sa sa lucreze. continuă pe Antena3

Nicolae Ionel Ciuca este noul sef al Statului Major General. Klaus Iohannis si Victor Ponta, prezenti la ceremonia de investitura

10 - Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, la ceremonia de investitura noului sef al Statului Major General, general-locotenentul cu trei stele Nicolae-Ionel Ciuca, anunta Administratia.

Klaus Iohannis si Victor Ponta au participat la investirea lui Nicolae Ciuca in functia de sef de Stat Major al Armatei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au participat, marti, la ceremonia de invistire a lui Nicolae Ciuca in functia de sef de Stat Major alArmatei. A fost investit in functia de sef al.

Klaus Iohannis: Procurorul General sa fie membru CSAT. Victor Ponta: Este o idee corecta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, in timpul sedintei CSM, ca Procutorul General al Romaniei ar trebui sa fie membru al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) iar CSM-ul, inalta Curte de.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: Am vrut sa fie o relatie de lucru. Nu avem pact de coabitare/ Nu la TV se dau temele/ Nu voi da replici privind OUG pe plagiat in presa

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri, la Adevarul Live, despre relatia cu Victor Ponta, despre care a spus ca este de lucru si normala. De asemenea, el a afirmat ca nu isi va exprima opinia privind ordonanta de urgenta pentru plagiat in presa, insa ca nu este de acord sa se dea legi pentru o singura persoana.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, mesaje catre romanii care isi serbeaza onomastica

Cu ocazia sarbatoririi Sfantului Ioan Botezatorul, presedintele tarii, Klaus Iohannis a transmis un mesaj celor ce isi serbeaza, miercuri, onomastica. De ziua Sfantului Ioan Botezatorul le urez tuturor.

Victor Ponta, despre motiunea anuntata de PNL: Nu cred ca interesul personal trebuie sa prevaleze fata de obiectivele de interes public

PNL a scos din calcul alegerile anticipate si merge pe o motiune de cenzura pentru a ajunge la putere si pentru a-i implini planurile presedintelui Klaus Iohannis. Premierul Victor Ponta a reactionat la anuntul.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: Raspundem de bunul mers al Romaniei. Lucrurile au intrat in normalitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarullive, despre relatia cu Victor Ponta, afirmand ca este o relatia presedinte-premier normala. Asa am vrut sa fie relati.

Klaus Iohannis la sedinta CSM: Este util sa luam in discutie daca nu cumva intre membrii CSAT ar trebui sa se regaseasca si procurorul general

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti, in discursul rostit in deschiderea sedintei CSM, ca din punct de vedere al consolidarii sistemului judiciar, opinez ca, in perspectiva regandirii si modernizarii arhitecturii institutionale a legilor sigurantei nationale si a legii CSAT, este util sa luam in discutie daca nu cumva intre membrii CSAT ar trebui sa se regaseasca si procurorul general, nu o persoana anume, ci institutia procurorului general. De asemenea, cred ca CSM, Inalta Curte si Parchetul General ar trebui sa poata avea initiativa legislativa pentru ca reprezinta institutiile de aplicare a legii, respectiv de guvernare a justitiei. Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, este cunoscut ca un apropiat al premierului Victor Ponta.

Sceneta PSD la Cotroceni: Klaus Iohannis ii pregateste lui Ponta o iesire rapida din scena

Klaus Iohannis ii pregateste lui Victor Ponta o iesire rapida din scena. Se pare ca intalnirile foarte utile presedinte premier de la Palatul Cotroceni nu reprezinta altceva decat planul B al lui.

Klaus Iohannis spune ca ministrul Transporturilor este in CSAT. Legea iL CONTRAZICE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca ministrul Transporturilor este in CSAT, insa, conform legii, detinatorul acestui portofoliu nu se numara printre membrii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii ci poate participa la sedinte, in anumite situatii, ca invitat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )