Libnet.ro
UNICEF

15:30

Klaus Iohannis si-a lansat autobiografia in prima zi de campanie electorala. Cartea se numeste Pas cu pas

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis si-a lansat autobiografia in prima zi de campanie electorala. Cartea se numeste Pas cu pas

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a lansat, vineri, in prima zi a campaniei electorale, volumul autobiografic Pas cu pas in curtea Primariei Sibiu. Candidatul ACL a spus ca nu este chiar o coincidenta ca. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Alegeri prezidentiale 2014: Klaus Iohannis si-a lansat campania electorala la Craiova Eu nu ma bat cu Victor Ponta, ci cu sistemul pe care il reprezinta

Klaus Iohannis si-a lansat astazi campania electorala la Craiova printr-un miting organizat pe esplanada Salii Polivalente. Le-a explicat sustinatorilor ca Romania va arata altfel cu el presedinte.

FOTO VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis si-a lansat volumul autobiografic alaturi de sotia sa

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegeri prezidentiale 2014, a dat oficial startul campaniei electorale vineri, la Sibiu, unde si-a lansat volumul autobiografic Pas cu pas. I-au fost alaturi sotia dar si multi simpatizanti dornici sa obtina un autograf.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis se intalnesti azi cu membrii si simpatizantii ACL de la Satu Mare

Klaus Iohannis, este prezent joi, 2 octombrie, la Satu Mare. Acesta se va intalni de la ora 14. 00 la Casa de Cultura a Sindicatelor cu membrii ACL, dar si cu simpatizantii formatiunii. in cadrul evenimentului, Iohannis isi prezinta planul sau de campanie, Proiect pentru Romania.

Klaus Iohannis isi discuta Proiectul pentru Romania cu profesorii universitari de la Cluj, locul studentiei sale

Klaus Iohannis si-a anuntat prezenta miercuri, 1 octombrie, la ora 16. 30, la o dezbatere cu profesorii universitari de la Cluj care va avea loc la BCU. in cadrul evenimentului, Iohannis isi va prezenta planul sau de campanie, Proiect pentru Romania.

Klaus Iohannis la Cluj: Am toata increderea ca Emil Boc se va pozitiona de partea potrivita

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, 1 octombrie, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca se bazeaza pe sustinerea primarului Clujului in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis si Victor Ponata, singurii candidati la prezidentiale care apar pe panourile electorale

Prima zi de campanie pentru alegerile prezidentiale 2014 a debutat in Barlad fara aplomb. Pe panourile electorale montate in tot orasul sunt afise cu doi dintre candidati.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis si Victor Ponta, singurii candidati la prezidentiale care apar pe panourile electorale

Prima zi de campanie pentru alegerile prezidentiale 2014 a debutat in Barlad fara aplomb. Pe panourile electorale montate in tot orasul sunt afise cu doi dintre candidati.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, fara competitori pe panourile de afisaj electoral din Focsani

Prima zi de campanie pentru alegerile prezidentiale 2014 a fost extrem de apatica din partea partidelor politice, care par sa-si pastreze energia pentru partea a doua a competitiei electorale.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )