Libnet.ro
UNICEF

18:30

Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil pe Facebook cu sloganul de solidaritate Je suis Charlie

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil pe Facebook cu sloganul de solidaritate Je suis Charlie

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat miercuri poza de profil pe Facebook cu celebrul Je suis Charlie, sloganul de solidaritate cu victimele atentatului din Paris impotriva saptamanalului umoristic Charlie Hebdo. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil a contului de Facebook cu sloganul Je Suis Charlie (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat poza de profil a contului sau de Facebook intr-una pe care scrie Je suis Charlie, sloganul scris cu fontul caracteristic revistei de satira franceza, atacata.

Ce deplasari externe va avea Klaus Iohannis in primele luni ale anului

Presedintele Klaus Iohannis va avea in primele luni ale anului vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, pregatindu-se un profil extern al presedintelui, a anuntat prim-vicepresedintele PNL.

Klaus Iohannis, despre o eventuala schimbare a lui Maior: SRI functioneaza in parametri normali

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, in emisiunea Adevarul Live, ca nu intentioneaza sa faca vreo schimbare la SRI. intrebat daca George Maior ar trebui schimbat de la sefia SRI, seful.

Elena Udrea isi incepe anul prin atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis

Elena Udrea il ataca pe Klaus Iohannis. Ea a pus, inca de aseara, tunurile pe echipa lui Iohannis. Iar in urma cu putin timp, Elena Udrea a scris pe Facebook: A nu te inscrie acum in corul celor care canta.

FOTO. Klaus Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe contrul sau de Facebook, un mesaj in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro. Presedintele Iohannis a aratat ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Nicusor Dan il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu, ca a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului din Bucuresti

Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu ca in timpul in care a fost secretar de stat la Ministerul Culturii a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului construit din Bucuresti. Potrivit unui anunt postat de Nicusor Dan pe Facebook, Sergiu Nistor a avizat un bloc de 45 de metri inaltime pe Calea Dorobantilor, langa mai multe cladiri monument istoric si nu ar fi votat pentru clasarea ca monument istoric unei cladiri valoroase de pe strada Gutenberg nr. 3 din Capitala ce ar fi apartinut printului Cantacuzino, cladire ce a fost demolata. Sergiu Nistor nu a vrut sa comenteze acuzele aduse de Nicusor Dan.

Elena Udrea il ataca pe Klaus Iohannis in primul mesaj din 2015: Daca toate sperantele noastre sunt in noul presedinte, se va alege praful de ele

Presedintele PMP, Elena Udrea, lanseaza un atac dur la adresa noului presedinte Klaus Iohannis, in prima iesire din acest an, venita sub forma unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook. in opinia Elenei Udrea,.

Klaus Iohannis: Salut debutul presedintiei letone a Consiliului Uniunii Europene si intrarea Lituaniei in zona euro/ Acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni

Presedintele Klaus Iohannis a salutat preluarea presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Letonia precum si intrarea Lituaniei in zona euro. El a afirmat in mesajul postat pe Facebook ca Europa continua consolidarea unitatii sale si ca anul 2015 va reprezenta pentru romani inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Klaus Iohannis: Pe parcursul mandatului voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat duminica dimineata, pe contul sau de Facebook, ca va participa, de la ora 10. 00, la liturghia duminicala de la Catredala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, precizand in mesajul sau ca pe parcursul mandatului sau va participa, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din Romania.

UPDATE Klaus Iohannis: Pe parcursul mandatului voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a participat duminica in Catedrala Mitropolitana de la Sibiu, pentru prima data de cand a fost ales, la o slujba ortodoxa oficiata de un sobor de preoti condus de Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, seful statului marturisind ca pentru el acesta a fost un moment de mare bucurie. El a facut anuntul privind participarea sa pe contul de Facebook, precizand in mesajul sau ca pe parcursul mandatului sau va participa, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )