Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis solicita noi consultari

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis solicita noi consultari

Presedintele Klaus Iohannis a initiat procesul de consultari interinstitutionale pentru elaborarea Strategiei Nationale de Aparare, anunta Administratia Prezidentiala, potrivit Agerpres. Din initiativa. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: in Romania se inregistreaza anual 500 de cazuri noi de copii bolnavi de cancer. Statisticile nu spun nimic despre suferinta lor si a familiilor lor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj postat, sambata, pe Facebook, ca pe 15 februarie este Ziua Internationala a copilului bolnav de cancer, precizand ca in tara noastra se inregistreaza.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu ministrul ucrainean de Externe: Sper ca armistitiul va fi respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti, seful statului exprimandu-si speranta ca intrarea in vigoare a.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ministrul ucrainean de Externe, Pavlo Klimkin. Sper ca armistitiul din Ucraina sa fie respectat

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, aflat in vizita oficiala la Bucuresti. Seful statului si-a exprimat speranta ca intrarea.

Klaus Iohannis: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un mesaj transmis, luni, cu prilejul Adunarii Generale a Asociatiei Comunelor din Romania, ca dezbaterile despre descentralizare si regionalizare vor trebui reluate, de data aceasta mai temeinic, pornind de la un set de principii, nu de la calcule politice sau electorale.

Klaus Iohannis, mesaj pentru primarii de comune: Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, un mesaj primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania. Seful statului precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, un mesaj in care precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare.

Klaus Iohannis: E nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si toleranta zero fata de terorism

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, pe Facebook, ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia, ca raspuns la inregistrarea video facuta publica deGruparea Stat Islamic, in care.

Reactia extrem de dura a presedintelui Klaus Iohannis: Este nevoie de toleranta ZERO fata de ei

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un mesaj ca reactie la inregistrarea video a Gruparii Statul Islamic, in care este prezentata decapitarea, in Libia, a 21 de barbati egipteni.

FOTO Presedintele Klaus Iohannis le-a dat autografe copiilor pe terenul de tenis, la Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a dat autografe duminica pe terenul de tenis, la Sibiu, copiilor care participau la un turneu inclus in calendarul Federatiei Romane de TEnis.

Cazul Laszlo Borbely: Klaus Iohannis le mai da o sansa parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou apel catre deputati si senatori, prin care le atrage atentia ca tolerarea coruptilor ii va impiedica sa se bucure de increderea romanilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )