Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis: in urmatoarele saptamani voi avea consultari cu toate partidele politice privind legislatia in domeniul securitatii

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: in urmatoarele saptamani voi avea consultari cu toate partidele politice privind legislatia in domeniul securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, punctand ca este. continuă pe Antena3

in urmatoarele saptamani voi avea consultari cu toate partidele privind legislatia in domeniul securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele politice cu privire la legislatia in domeniul securitatii, aratand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis vrea consultari cu partidele pe legislatia in domeniul securitatii. Presedintele cere consens politic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, de la Washington, ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, precizand ca este necesara si o dezbatere cu experti in domeniu.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul securitatii nucleare de la Washington

Presedintele Klaus Iohannis se va afla de miercuri pana sambata in Statele Unite ale Americii, unde va participa la Summitul securitatii nucleare, care va avea loc la Washington. Potrivit.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul Dacian Ciolos

Intalnirea saptamanala dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos va avea loc marti dupa-amiaza, informeaza Agerpres. Cei doi se intalnesc de obicei.

Klaus Iohannis: SRI si-a facut datoria pe deplin; Romania e o tara sigura

ACTUALIZARE 19:49 Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca SRI si-a facut pe deplin datoria anul trecut, punctand ca Romania este o tara sigura. *ACTUALZIARE 18:18 Iohannis, la bilantul SRI: Absenta unei legislatii privind securitatea ramane o tema sensibila *ACTUALIZARE 17:50 Eduard Hellvig: in 2015, nu am permis sau am expulzat peste 340 de persoane cu risc terorist.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, intampinat la Muzeul Holocaustului de un supravietuitor nascut in Transilvania. Ce sotie tanara si frumoasa aveti!

Aflat la Washington pentru a participa la Summitul Nuclear, presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au vizitat joi Muzeul Holocaustului. Cuplul prezidential a fost intampinat de unul dintre ultimii surpravietuitori ai lagarelor naziste, nascut in Transilvania. Ce sotie tanara si frumoasa aveti, i-a spus batranul presedintelui. Seful statului i-a zambit.

Scandalul moscheii din Bucuresti. Prima reactie a lui Klaus Iohannis dupa vizita in Turcia

Negocierile pentru ridicarea unei moschei la Bucuresti au fost incepute de Adrian Nastase, in 2004, continuate de Traian Basescu, in 2011, si avansate de Victor Ponta, in 2015, care, prin hotarare de Guvern, a oferit Turciei terenul de la Romexpo. Aceasta este varianta Presedintiei. Raspunsul vine dupa ce Klaus Iohannis a fost acuzat ca, in urma vizitei de la Ankara, s-a inteles cu Erdogan pentru construirea moscheii din centrul Capitalei.

Cadere spectaculoasa in sondaje pentru presedintele Klaus Iohannis si liberali

Cadere spectaculoasa in sondaje pentru presedintele Klaus Iohannis si liberali. Potrivit unui sondaj realizat de CURS la comanda Societatii Academice Romane, doar 27,5% dintre bucuresteni aproba.

Ora 12.00. Klaus Iohannis, declaratii de presa, inainte de plecarea la Washington

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa inainte de vizita pe care o va efectua la Washington, unde va participa la Summitul pentru securitatea nucleara.

Chestorul Constantin Manoloiu, seful Corpului de Control al MAI, eliberat din functie de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind incetarea raporturilor de serviciu cu Ministerul Afacerilor Interne ale chestorului Constantin Manoloiu, sef al Corpului de Control al MAI. El fusese numit in aceasta functie in timpul mandatului lui Radu Stroe, asta desi era urmarit penal in dosarul Referendumul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )