Libnet.ro
UNICEF

20:00

Klaus Iohannis: Nu vad cu ochi buni racolarile de la PSD!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Nu vad cu ochi buni racolarile de la PSD!

Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca nu vede cu ochi buni racolarile recente facute de Partidul National Liberal din randul celor de la PSD. Presedintele subliniaza ca traseismul politic este o boala grava a politicii romanesti si ca a fost si este in continuare impotriva acestuia. continuă pe Antena3

Mesajul franc al lui Iohannis pentru liberali: Nu vad cu ochi buni racolarile. Traseismul e o boala grava a politicii romanesti

Febra achizitiilor facute de liberali din tabara PSD nu este vazuta cu ochi buni de presedintele Klaus Iohannis, seful statului precizand ca a fost intotdeauna impotriva traseismului politic si nu si-a schimbat opinia.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va primi 10 milioane de doze de vaccin atunci cand el va fi disponibil; Nu vad cu ochi buni racolarile PNL

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut miercuri un nou apel la populatie pentru purtatul masii de protectie si respectarea distantei sociale in contextul unui nou record negativ de persoane nou-infectate cu COVID-19. Seful Statului a mai subliniat ca nu vede cu ochi buni ultimele racolari de primari facute de catre PNL si a lansat noi atacuri la adresa PSD-ului, pe care il considera ahtiat dupa putere.

Pro Romania va vota motiunea de cenzura. Victor Ponta: ii dau dreptate lui Klaus Iohannis, si eu cred ca nu trebuie sa fie un guvern PSD. Ce va face UDMR? Jo napot kivanok, PNL (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a dat dreptate presedintelui Klaus Iohannis si a declarat ca nu trebuie sa fie instalat un guvern PSD in scenariul in care premierul Ludovic Orban si.

Klaus Iohannis, palma pentru conducerea PNL: Sunt impotriva traseismului politic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca el este impotriva traseismului politic si nu vede cu ochi buni ceea ce face PNL in ultimele saptamani.

Klaus Iohannis spune ca lupta impotriva clanurilor interlope este de durata: Prea multi ani, in timpul guvernarilor PSD, acesti interlopi au fost tolerati

Presedintele Klaus Iohannis a caracterizat drept foarte ingrijoratoare informatiile legate de scandalurile dintre interlopi, care au culminat cu uciderea lui Emi Pian, si a afirmat ca a discutat tema cu ministrul de Interne, Marcel Vela, dar a avertizat ca lupta impotriva clanurilor, care au fost tolerate ani de zile in guvernarile PSD, este una de durata.

Klaus Iohannis, despre atacarea la CCR a legii privind carantina: Cred ca de data aceasta Parlamentul nu isi permite inca o taraganare a corecturii

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, referitor la atacarea la Curtea Constitutionala a legii privind carantina, ca este optimist , intrucat au fost atacate doar doua articole. Daca se vor declara neconstitutionale, cred ca de data aceasta Parlamentul nu isi permite inca o taraganare a corecturii pe aceasta lege, a afirmat seful statului.

Klaus Iohannis a fost intrebat de ce in Romania nu se testeaza masiv. Raspunsul surprinzator al presedintelui

Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, ca Romania a crescut capacitatea de testare. Seful statului a precizat ca a cerut datele pentru ulltimele 24 de ore si in total s-au efectual peste 20. 000 de testari, fapt care ar plasa tara noastra in randul statelor care testeaza mult.

Alocatii 2020. Klaus Iohannis a facut marele anunt despre dublarea alocatiilor

Klaus Iohannis a criticat vehement respingerea in Senat a ordonantei de urgenta prin care a fost amanata dublarea alocatiilor si inlocuita cu o crestere etapizata pe doi ani. Alocatii 2020. Klaus Iohannis a facut anuntul despre dublarea alocatiilor copiilor Presedintele Klaus Iohannis crede ca majoritatea PSD din Senat da dovada de lipsa de responsabilitate si .

Presedintele Klaus Iohannis: Daca vom avea motiune si cabinetul Orban e demis, cu certitudine nu vom avea guvern PSD (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni din Capitala, in care a abordat mai multe subiecte de interes de pe agenda publica, precum situatia.

Klaus Iohannis, reactie furibunda cand a fost intrebat despre alocatiile copiilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca respingerea OUG de crestere etapizata a alocatiilor copiilor denota o totala lipsa de responsabilitate a PSD. Potrivit sefului statului respingerea nemotivata de catre PSD a respectivei ordonante arata ca social-democratii au propriile manevre electoralist-populiste.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )