Libnet.ro
UNICEF

12:45

Konieczny, FP: Daniela Lulache la conducerea Nuclearelectrica este o alegere controversata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Konieczny, FP: Daniela Lulache la conducerea Nuclearelectrica este o alegere controversata

Administratorul Fondul Proprietatea FP) considera ca directorii generali de la companiile de stat trebuie sa fie selectati printr-un proces transparent si ca abilitatile profesionale si de management trebuie sa reprezinte principalul criteriu de. continuă pe Wall-Street Ro

Fondul Proprietatea: Nominalizarea Danielei Lulache la sefia Nuclearelectrica este ...

Nominalizarea Danielei Lulache pentru functia de director general al Nuclearelectrica este controversata si nu respecta regulile de guvernanta corporativa, considera Franklin Templeton, administratorul Fondului Proprietatea FP), potrivit Mediafax. Modalitatea prin care Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri face nominalizarea doamnei Daniela Lulache in functia de director general al Nuclearelectrica nu respecta regulile de guvernanta corporativa. Conform Legii societatilor .

Daniela Lulache va fi numita director la Nuclearelectrica. Templeton isi pune mainile in cap

Ministerul Economiei a propus-o pe Daniela Lulache, fosta sefa a Fondului Proprietatea FP), pentru a prelua functia de director general interimar al Nuclearelectrica, desi producatorul de energie are deja un director interimar. Numirea Danielei.

MECMA o propune pe Daniela Lulache pentru interimat la Nuclearelectrica

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri MECMA) o propune pe Daniela Lulache, fost director general al Fondului Proprietatea FP), sa preia functia de director general al Nuclearelectrica, pana la numirea in aceasta pozitie a unui manager privat.

Ministerul Economiei vrea sa o numeasca pe Daniela Lulache director interimar la Nuclearelectrica.

Ministerul Economiei propune ca Daniela Lulache, fost director general al Fondului Proprietatea, sa preia temporar functia de director general al producatorului de electricitate Nuclearelectrica, in conditiile in care compania are deja un sef interimar, potrivit Mediafax. Propunerea va fi discutata in AGA Nuclearelectrica programa pentru 26 octombrie, se arata intr-un convocator publicat pe site-ul Nuclearelectrica. Lulache ar urma sa fie sefa la compania de stat pana cand va fi selectat un .

Ministerul Economiei vrea sa o numeasca pe Daniela Lulache director interimar la Nuclearelectrica

Ministerul Economiei propune ca Daniela Lulache, fost director general al Fondului Proprietatea, sa preia temporar functia de director general al producatorului de electricitate Nuclearelectrica, in conditiile in care compania are deja un sef intermiar, anunta agentia Mediafax.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )