Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce l-a ucis pe Andrei Gheorghe?

România Liberă România Liberă,
Ce l-a ucis pe Andrei Gheorghe?

Acesta era luat in evidenta ca fiind cardiac, primea tratament medicamentos pentru afectiunile sale,. continuă pe România Liberă

Busu, socat de moartea lui Andrei Gheorghe: Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te

Florin Busuioc a vorbit in direct despre moartea ce a uimit intreaga Romanie. Prezentatorul meteo a spus cateva cuvinte despre Andrei Gheorghe. Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te provoca. Nu puteai sa.

Boala secreta care l-ar fi ucis pe Andrei Gheorghe. Fara discutii ar fi putut fi salvat

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator survenit dupa un infarct miocardic. Potrivit medicilor legisti, Andrei Gheorghe a avut in trecut probleme legate de o.

Afectiunea secreta de care suferea Andrei Gheorghe! Medicii i-au recomandat chiar operatia! Ce l-a ucis de fapt

Familia lui Andrei Gheorghe a decis ca jurnalistul, gasit mort in vila sa din Pipera luni seara, sa fie incinerat, iar ceremonia va avea loc sambata dimineata, la ora 12. 00, la Crematoriul Uman Vitan.

Liviu Mihaiu, detalii nestiute despre Andrei Gheorghe: Era un miserupist. Avea un tupeu consistent

Liviu Mihaiu a vorbit despre prietenul sau, Andrei Gheorghe, care s-a stins din viata luni seara in casa lui din Pipera. Era un miserupist. Nu eram intotdeauna pe aceeasi lungime de unda. Ne respectam prea.

Florin Calinescu, la moartea lui Andrei Gheorghe: Si-a asumat faptul ca era un rebel, ascunzandu-si timiditatea sub platosa indraznelii continue

Florin Calinescu s-a declarat socat de moartea lui Andrei Gheorghe, despre a carui viata spune ca si-a trait-o exact asa cum a dorit, reusind sa-si pastreze unicitatea si ingenuitatea.

Andrei Gheorghe lasa radioul romanesc putin mai tacut

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost gasit decedat in casa. in anii de activitate, el a marcat radioul romanesc, si intr-o oarecare masura televiziunea, ca niciun alt realizator. Decesul lui Andrei Gheorghe a fost declarat pe 19 martie, dupa ora 22. Conform informatiilor date publicitatii la miezul noptii, Gheorghe era mort [].

CUTREMURATOR! Ultimele mesaje ale lui ANDREI GHEORGHE inainte de MOARTE: O lume invadata de imbecili! iMI SUIERA PRIN CAP

Jurnalistul Andrei Gheorghe era recunoscut pentru activitatea sa pe retelele de socializare si pentru mesajele acide despre politicienii din Romania! in ultima postare de pe Facebook, jurnalistul s-a adresat fanilor.

Surpriza de care au avut parte cei care au venit joi sa-l omagieze pe Andrei Gheorghe. Cu ce au fost intampinati

Pentru ca Andrei Gheorghe era pe jumatate rus, nascut la Lipetk, pe 14 ianuarie 1962, familia a decis sa nu dea de pomana colaci si coliva, asa cum se obisnuieste, ci vin de colectie n. r. Merlot Rosu de.

Adevaratul MOTIV al mortii lui Andrei Gheorghe! O persoana l-a vazut cu PUTIN TIMP inainte de moarte. Ce i-a spus omul de radio la ULTIMA intalnire

O persoana care lucreaza la un supermarket de unde Andrei Gheorghe obisnuia sa isi faca cumparaturile, a povestit in cadrul unei emisiuni TV ca ultima data cand l-a vazut pe omul de radio era.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata. Fosta sotie: A incercat sa spuna mereu adevarul. Uneori, a spus prea mult adevar

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata. Desi nu parea, realizatorul era un om credincios. Cu toate acestea, familia lui a luat hotararea de a-l incinera, sambata. Fosta sotie a facut declaratii emotionante de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )